Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Den ultimata mackklassikern intar Subway®

Den ultimata mackklassikern intar Subway®

av Livets Goda

Subway® tolkar under sommaren den legendariska klassikern Club Sandwich, en Sub fullmatad med kyckling, skinka, bacon och Subway®´s egna tillägg på mackan som är en krämig guacamole. En klockren Sub att avnjuta under sommaren när du är i parken, på stranden, hemma eller på någon av Subway®´s 168 restauranger.

Club Sandwich är en amerikansk klassiker med omdiskuterat ursprung. Bland de mest omtalade historierna är att den uppkom på exklusiva Saratoga Club House i New York 1894, medan andra säger på att det skedde på Union Club i New York 1889. Historierna må vara många om hur Club Sandwichen kom till, men nu skrivs ett nytt kapitel i mackans historia när den kommer att finnas att beställa på Subway®. Mellan den 8 juni och 30 augusti tolkar Subway® denna odödliga klassiker.

• Under sommaren njuter alla i Sverige av det varma vädret och därför tycker vi att det känns jätteroligt att få presentera vår tolkning av en odödlig mackklassiker som passar perfekt att njuta av under sommarens härliga tillfällen. Vi vill nu uppmana alla att prova vår tolkning på Club Sandwich för att de ska få avnjuta guacamolens bidrag på mackan och som verkligen gör den till en Club Sandwich 2.0, säger Elina Jollman, Marketing Manager Subway® Sverige.

Subway®´s Club Sandwich kan serveras som en klassisk Sub på 15- eller 30 cm, wrap eller sallad med Subway®´s olika kombinationer och är perfekt för den som tar lunchen på språng under sommaren.

Dessutom kommer Subway® under kampanjperioden även uppmuntra sina gäster att prova deras Chicken Nuggets med tillhörande dip utöver deras övriga snacks för att uppmärksamma en större del av deras sortiment.

Tillgänglighet:
Club Sandwich finns på Subway® under kampanjperioden 8 juni – 30 augusti.

RELATERAD LÄSNING