Det 42:a numret av Whisky & Bourbon ute nu!

Whisky och Bourbon

Det 42:a numret av Whisky & Bourbon, som för övrigt fyller 10 år i år, är nu ute digitalt och det är fullspäckat med läsning. Ett decenniums resande och skrivande om livets vatten är precis lika fantastiskt skoj idag som det var när vi lanserade tidskriften 2009 och det är grymt kul att du som läsare hänger med på många fortsatt spännande år med oss!

Vad bjuder vi då på i 42:an? Jo, vi besöker allt från whiskysamhället Rothes i Speyside till Køge i Danmark och där emellan ett par landningar på redaktionen där det skänkts strålande Bourbon och gåshudsframkallande magisk Balvenie. Ändå inte varje dag man får smaka en perfekt whisky som klockar in på hundra poäng! 

Vi sänker en dram på hypad whiskybar i London, röker att par cigarrer och matchar dryck därtill, provar genom ölsortimentet från mikrobryggeriet Laitilan i Finland, snackar whisky med mästarbartendern Åreng, hälsar på hos Wärmlands Whiskyvänner och lagar mat som passar till utvalda drycker. Och en massa annat. Välkommen att läsa nya Whisky & Bourbon!

Ett digitalt exemplar kostar 69 kronor och du finner det >>> HÄR. 

Är du prenumerant så tar det ännu några dagar innan nya numret landar i brevlådan. Du som vill få tidningen direkt hem kan starta en prenumeration >>> HÄR.


Braksuccé för Poppels crowdfunding med teckningsgrad på 250%

Whisky och Bourbon Från 5 maj till 7 juni genomförde Poppels Bryggeri en…
14 Jun, 2019

Fira World Cucumber Day

Whisky och Bourbon Idag, den 14 juni firas World Cucumber Day. För att…
14 Jun, 2019

Insnöad på gin

Whisky och Bourbon Det råder en tydlig gintrend i Sverige. Antalet lokala destillerier…
13 Jun, 2019

Bolagets billigaste Barolo överraskar positivt!

Vin Barolo och billigt korrelerar av naturliga skäl sällan och när…
11 Jun, 2019

Grönstedts skapar nya mat- och dryckesupplevelser inför sommaren tillsammans med svenskarna

Whisky och Bourbon Halloumi var trendigast att lägga på grillen förra sommaren, och…
5 Jun, 2019

Henric Herbertsson från SK Mat & Människor vann Nordiska Mästerskapen i matlagning

Mat och Restaurang I lördags den 1 juni avgjordes Nordiska Mästerskapen i matlagning…
3 Jun, 2019

Symington Family Estates tillkännager 2017 som årgång för Vintage Port

Vin Skörden 2017 var rekordtidig med endast en tredjedel av volymen…
3 Jun, 2019

Högsta kvalitet från Europa: Label Rouge är den mest välkontrollerade kvalitetsmärkningen för kött

Mat och Restaurang Varifrån kommer köttet och hur är uppfödningsförhållandena för fåglarna –…
3 Jun, 2019
Artikelarkivet