Det 42:a numret av Whisky & Bourbon ute nu!

Whisky och Bourbon

Det 42:a numret av Whisky & Bourbon, som för övrigt fyller 10 år i år, är nu ute digitalt och det är fullspäckat med läsning. Ett decenniums resande och skrivande om livets vatten är precis lika fantastiskt skoj idag som det var när vi lanserade tidskriften 2009 och det är grymt kul att du som läsare hänger med på många fortsatt spännande år med oss!

Vad bjuder vi då på i 42:an? Jo, vi besöker allt från whiskysamhället Rothes i Speyside till Køge i Danmark och där emellan ett par landningar på redaktionen där det skänkts strålande Bourbon och gåshudsframkallande magisk Balvenie. Ändå inte varje dag man får smaka en perfekt whisky som klockar in på hundra poäng! 

Vi sänker en dram på hypad whiskybar i London, röker att par cigarrer och matchar dryck därtill, provar genom ölsortimentet från mikrobryggeriet Laitilan i Finland, snackar whisky med mästarbartendern Åreng, hälsar på hos Wärmlands Whiskyvänner och lagar mat som passar till utvalda drycker. Och en massa annat. Välkommen att läsa nya Whisky & Bourbon!

Ett digitalt exemplar kostar 69 kronor och du finner det >>> HÄR. 

Är du prenumerant så tar det ännu några dagar innan nya numret landar i brevlådan. Du som vill få tidningen direkt hem kan starta en prenumeration >>> HÄR.


Nu återlanseras Innis & Gunns Mangoes on the Run – Mango IPA

Whisky och Bourbon I över 15 år har Innis & Gunn tillverkat öl…
23 Apr, 2019

Sundqvist inspirerar med uppdukad påskbuffé

Mat och Restaurang Påsken närmar sig med stormsteg! Har du bestämt vad du…
17 Apr, 2019

100 poäng till ett sydafrikanskt vin

Vin För första gången någonsin tilldelas ett sydafrikanskt vin 100 poäng.…
16 Apr, 2019
Artikelarkivet