Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Det bästa av två världar förenas i Almondys kladdkakenyhet med Marabou Schweizernöt

Det bästa av två världar förenas i Almondys kladdkakenyhet med Marabou Schweizernöt

av Livets Goda

För fem år sedan revolutionerade det glädjespridande tårtbageriet Almondy kladdkakesegmentet när de lanserade Marabou kladdkaka – och nu ska de göra det igen. Storsäljaren Marabou Schweizernöt kommer nu kunna avnjutas i form av en kladdkaka.

Svenska folkets engagemang för kladdkaka är minst sagt stort. Ordet kladdkaka är ett av de mest Googlade inom matsegmentet och på kladdkakans dag äts ungefär 2 miljoner kladdkakor. Men att lyckas få till den perfekta kladdigheten i hemmaköket kan vara en utmaning, vilket gjort att utbudet av frysta alternativ vuxit stort under de senaste åren.

”Vi vill att alla ska ha möjlighet att njuta av en riktigt god kladdkaka oavsett hur intresserad man är av bakning. Nu har vi återigen slått våra kloka huvuden ihop med Marabou för att ta smakupplevelsen till nästa nivå. Tack vare nötterna är den här kladdkakan något helt nytt både konsistens- och smakmässigt,” säger Angelica Cramér, Brand Manager på Almondy.

Kakan får sin kladdighet från Marabou mjölkchoklad som smälts ned i smeten. Även på toppen ligger ett lager med smält mjölkchoklad och grovhackade hasselnötter.

Almondys Marabou Schweizernöt kladdkaka finns i frysdisken på ICA från v.11 och kostar ca 35-40kr.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING