Hem NyheterVinnyhet Divine växer och förstärker teamet med en säljare i södra Sverige

Divine växer och förstärker teamet med en säljare i södra Sverige

av Christoffer Enquist

Divine AB har verkat på den svenska marknaden i 20 år. Först med fokus på premiumviner från den USA med idag har Divine viner från hela världen.

”Nya eller gamla världen spelar ingen roll för oss. Passion och vision är det viktiga. För oss är det inget hinder om en vinodlare bara producerar några hundra lådor. Det är detta som gör tillvaron spännande, att alltid vara öppen för nya, engagerade, passionerade odlare som vill göra det där extra, som får dina smaklökar att dansa av lycka”
– Lena Eklöf Nordgren, grundare av Divine AB tillsammans med Gunnar Nordgren.

Paret fortsätter; ”Efterfrågan på våra viner ökar ständigt och vi växer både på Systembolaget och på restaurangsidan. Vi förstärker därför teamet med en säljare i södra Sverige. Vi säger välkommen till Pontus Ellerström. Pontus kommer tidigare från Golfvärlden där han arbetat som säljare men har även en bakgrund som golfspelare på mycket hög nivå. Efter en skada så valde Pontus att utbilda sig till sommelier och satsa på sitt andra stora intresse, goda viner”.

” – vi är mycket glada att Pontus har börjat på Divine. Pontus vinnarskalle gör honom till en duktig säljare, han har en härlig inställning till vin och mat och passar därför perfekt in i teamet hos oss på Divine. Vår portfölj växer med många bra producenter och vi ser att vår portfölj passar fler och fler restauranger från norr till söder. Vi kommer framöver även att utöka säljteamet med en säljare i norra Sverige.”
– Lasse Solum, VD.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING