Vinmässa för branschen - DREAM BIG - Discover California Wines

Livets Goda 10 Jan, 2019
Vin Torsdagen den 14 mars 2019 är det dags för DREAM BIG - Discover California Wines. En unik vinmässa som ger dig i branschen chansen att prova några av Kaliforniens bästa viner från ett urval av regionens främsta vinhus.

Provningen arrangeras av California Wine Institute och är en fantastisk möjlighet för dig som arbetar inom vinbranschen som importörer, inköpare, restauranginköpare, sommelierer, media eller motsvarande att träffa representanter från närmare 135 kaliforniska vinhus och prova över 600 olika viner vid ett och samma tillfälle. Dessutom är 40 av vinhusen nya på den svenska marknaden och söker importör.

OBS: För bransch!

Vinprovningen i Gamla Riksarkivets lokaler är öppen för dig som arbetar inom vinbranschen kl 14:00 - 18:30. 

Dagen inleds med ett seminarium redan kl 13:00 - 14:00.

Seminarium: Lodi - A Rising Star in California Wine
Lodi är en av Kaliforniens mest spännande vinregioner med över 100 druvsorter och fler gamla vinstockar av Zinfandel än någon annanstans i Kalifornien - detta gör Lodi i dag till centrum för den dynamiska vinrevolutionen. På seminariet kommer vi att utforska historien, mångfalden och innovationen som äger rum i Lodi och vi får möjlighet att prova ett spännande urval av olika viner producerade på allt från Albarino till Zinfandel. 

Deltagare i panelen: 
Adam Mettler - Mettler Family Vineyards, Wine Enthusiast Magazine’s 2018 Winemaker of the year, Director of Wine Operations at Michael David Winery
Stuart Spencer - Director of the Lodi Winegrape Commission 
Chad Joseph - Winemaker at Harney Lane and Oak Farm Vineyards 

Antalet platser är begränsat. Anmäl ditt intresse nedan - och CWI återkommer med bekräftelse på din bokning.
För information om de vinhus och viner som kommer att finnas representerade på plats, klicka här

I samarbete med SvD accent och Munskänkarna bjuds läsare och medlemmar in till provningen kl 16:30 - 18:30.

Varmt välkommen med din anmälan här >>

Arrangör: California Wine Institute
Plats: Gamla Riksarkivet
Datum: 14 mars 2019 
Tid: 14:00 - 18:30
Åldersgräns: 20

Möt Christian Due-Boje - Hockeyhjärtat med säljfokus

Övrigt Han är inne på sin 31:e säsong för Djurgårdens IF,…
23 Jan, 2019

Rhône & Loire - Ny Naturvinslåda i Winefinders butik

Vin - Rhône och Loire är temat i vår nya Naturvinslåda…
23 Jan, 2019

McDonald’s lanserar burgare med Hot Sriracha

Mat och Restaurang Från och med idag serverar McDonald’s en nyhet för alla…
23 Jan, 2019

Livets Goda Premium - Vad som ingår

Vin Älskar du vin, whisky, öl och drycker av alla dess…
3 Jan, 2019

Studenter skapar app för sensorik

Mat och Restaurang Två studenter vid Örebro universitet ska under våren ta fram…
23 Jan, 2019

Kronfågels Minutfamilj växer – med Minutstrimlor av lårfilé

Mat och Restaurang Kronfågel Minutfilé, en utbankad kycklingfilé, har blivit en stor succé.…
23 Jan, 2019

Restaurangkedjan Harrys skänker 272 000 kr för att hjälpa till att förebygga sexuellt våld mot barn

Övrigt Under perioden 23 november till 31 december 2018 gick 20…
23 Jan, 2019

Margarin överlägsen vinnare av Årets matbluff

Mat och Restaurang Lättas palmoljebluff fick över hälften av rösterna, som dessutom var…
23 Jan, 2019

Just Brunch lanseras på The Strand

Mat och Restaurang På Blasieholmen i Stockholm finner man det mytomspunna hotellet Radisson…
22 Jan, 2019

Teeling Whiskey lanserar unik 12-årig Amarone Cask på Systembolaget den 28:e februari

Whisky och Bourbon Dublinbaserade craft-märket Teeling Whiskey skapar regelbundet unika och innovativa fatlagrade…
22 Jan, 2019

HammerFall lanserar vodka

Whisky och Bourbon Om du ska göra någonting – gör det ordentligt. Det…
22 Jan, 2019

Surdegsfavorit från Leksands Knäckebröd i ny form

Mat och Restaurang En ny trekant från Leksands knäckebröd tar plats i brödhyllan…
22 Jan, 2019

SMAD bjuder in till provning 199 - PNA med Folke Andersson

Whisky och Bourbon Våren 1998 så lanserades den första whiskyn i en serie…
22 Jan, 2019

Nu släpps en Tommasi-klassiker från Valpolicella

Vin Familjen Tommasi har varit sin hemtrakt trogen i snart 120…
22 Jan, 2019

Nyheter från Nespresso: Limited Edition Café Istanbul & Caffè Venezia

Mat och Restaurang Nespresso lanserar nu två limiterade kaffesorter, Café Istanbul och Caffè…
22 Jan, 2019

Ny studie: Endast var tredje svensk äter rekommenderad mängd sjömat

Mat och Restaurang En ny studie från Norges Sjömatråd visar att vår konsumtion…
22 Jan, 2019

Nu beskär Kiviks Musteri 105000 äppelträd för hand

Whisky och Bourbon På Kiviks Musteri har man nu inlett beskärningen av sina…
22 Jan, 2019

Skånska mat- och dryckesevenemang ska nå internationell världsklass

Mat och Restaurang Tourism in Skåne bjuder nu in till The Gastrolution of…
21 Jan, 2019

Tågsemestermöte leder till nyrekrytering av hållbarhetskonsult till U&We

Vin Lagom till att vi går in i det nya året…
21 Jan, 2019

Nyhet från OLW - Chili Bea

Mat och Restaurang I drygt 60 år har svenskarna haft en kärlekshistoria med…
21 Jan, 2019
Artikelarkivet