Hem Nyheter Drick mer vatten för att få behålla håret – stämmer det?

Drick mer vatten för att få behålla håret – stämmer det?

av Livets Goda

Att dricka mycket vatten kan göra att man får behålla sitt hår, även när man blir äldre. Det påstår åtminstone en del källor. Frågan är om det stämmer? Det är såklart ett faktum att kroppen behöver vatten och att det behövs rikliga mängder för att man ska må bra och för att kroppen ska utvecklas på rätt sätt.

Artikeln är i samarbete med TheHairLust

Men om det verkligen hjälper mot håravfall att dricka vatten, kan kanske “de lärda tvista om”. Det är hur som helst inte bra med en överdriven konsumtion av vatten.

Ta hand om ditt hår

När håret åldras och blir slitet skapas det lätt gula undertoner i håret. Med hjälp av silverschampo kan man få bort dessa gula undertoner och håret ser yngre ut, och mindre slitet. Här kan man läsa en silverschampo guide.

Köp produkter från HairLust

Med hjälp av produkter från HairLust kan man vårda sitt hår på allra bästa sätt. Det finns produkter för alla möjliga hårtyper och för olika typer av problem som kan uppstå med håret. Det kan vara allt från håravfall till torr hårbotten, mjäll eller gula undertoner.

Med hjälp av högkvalitativa och rejäla hårvårdsprodukter är det möjligt att få ett betydligt vackrare och glansigare hår. Kanske rentav ett sådant hår som man alltid har drömt om!

Med hjälp av råden i den här artikeln har man goda chanser att ta hand om sitt hår på bästa sätt. Självklart ska man dricka mycket vatten – särskilt när man är törstig. Men tro inte att enbart vatten kan rädda håret. Det finns massor av andra livsmedel med näringsämnen som håret behöver. Kompletterar man en god och nyttig kost med produkter från HairLust så har man kommit väldigt långt när det gäller att ta hand om håret på bästa sätt. Lycka till!

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING