Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Dubbelt så mycket Big Mac i ny burgare på McDonald’s

Dubbelt så mycket Big Mac i ny burgare på McDonald’s

av Christoffer Enquist

Idag lanserar McDonald’s två nyheter på menyn på alla McDonald’s restauranger i Sverige. Restaurangkedjan lanserar en ny burgare i form av Dubbel Bic Mac, som namnet avslöjar är det en Big Mac med dubbelt så mycket kött. Samtidigt utökar McDonald’s sitt breda urval av tillbehör med nyheten Jalapeños Cheese Fries.

Nyhet

Den ikoniska hamburgaren Big Mac revolutionerade marknaden när den lanserades för över femtio år sedan och har sedan dess blivit en av världens mest sålda burgare. Nu lanseras favorittippade Dubbel Big Mac som består av samma ingredienser som i klassisk Big Mac men kommer nu i en större storlek.

– Vi vill erbjuda något för alla tillfällen, och Dubbel Big Mac passar väldigt väl för den hungrige gästen. Vi är säkra på att alla som älskar vår klassiska Big Mac kommer att tycka om denna burgare också, säger Staffan Ekstam, Marknadsdirektör på McDonald’s Sverige.

Innehållet i Dubbel Big Mac består, precis som en vanlig Big Mac, av råvaror av kvalitet. Mellan hamburgerbröd med sesamfrön finns isbergssallad, hackad gul lök, inlagd gurka, cheddarost och Big Mac-sås. Och precis som McDonald’s alla hamburgare består Dubbel Big Mac av 100 % nötkött.

Samtidigt lanseras det nya tillbehöret Jalapeño Cheese Fries, som finns i en storlek och består av pommes med chili cheese-sås och eldiga jalapeños.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING