Hem Övrigt eBeach breddar utbudet med tre nya destinationer

eBeach breddar utbudet med tre nya destinationer

av Christoffer Enquist

Kylan har slagit till ordentligt i landet och för den som vill fly till värmen har eBeach.se storsatsat inför vintersäsongen. Onlineresebyrån presenterar nämligen tre nya destinationer inför vintern 2019/2020. Nu kan semestersugna svenskar boka resor till Mauritius, Phuket och Ras Al Khaimah i Förenade Arabemiraten. Och till den sistnämnda erbjuder solreseexperten dessutom direktflyg med Emirates.

Ras al Khaimah

Under 2019 ingick onlineresebyrån eBeach.se ett nytt partnerskap med Emirates, världens största internationella flygbolag. Ett samarbete som nu möjliggjort det för solreseexperten att erbjuda tre nya destinationer inför vintersäsongen. Nu kan solsugna resenärer boka resor till Phuket i Thailand, Mauritius och Ras Al Khaimah som ligger en dryg timme från Dubai.

– Våra tre nya destinationer är ett välkommet tillskott till det befintliga utbudet av soldestinationer. Phuket är en klassisk vintersoldestination för svenskar och vi har dessutom nyligen sett en ökad efterfrågan på resor till Dubai därför är det roligt att vi nu kan erbjuda såväl Dubai som Ras Al Khaimah som är något lugnare, säger Rebecca Pettersson, marknadsansvarig på eBeach.se.

– På våra nya destinationer erbjuder vi också ett brett utbud av hotell. Kunderna komponerar sin egen solsemester genom att välja det flyg, hotell och transfer som passar dem bäst. Våra dynamiska paketresor gör att kunderna kan vara flexibla med längden på sin semester – allt från ett par dagar upp till 28 dagar, säger Rebecca Pettersson, marknadsansvarig på eBeach.se.

Dubai & Ras Al Khaimah
Semesterresor till Förenade Arabemiraten ger mycket valuta för pengarna med lyxiga och samtidigt prisvärda hotell. Resor till Dubai och Ras Al Khaimah sker med inflygning till Dubai. Ras Al Khaimah ligger ungefär en timme från Dubai och är en lugnare semesterort för den strandsugne.
Prisexempel: 7 nätter från 4 899 kronor.

Phuket, Thailand
Ett välkänt resmål för svenskar. Phuket erbjuder milslånga stränder, utsökt mat och ett bra nattliv. Här finns både familje- såväl som vuxenhotell.
Prisexempel: 10 nätter från 7 699 kronor.

Mauritius
Mauritius är ett tropiskt paradis i Indiska oceanen. Med finkornig sandstrand och kristallklart vatten erbjuder eBeach.se här ett brett urval av hotell från tre till fem stjärnor.
Prisexempel: 10 nätter från 13 999 kronor.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING