Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang En nyhet: Fjällyoghurt® med ny karaktär i fler smaker

En nyhet: Fjällyoghurt® med ny karaktär i fler smaker

av Livets Goda

Äntligen! Nu lanseras favoriten Fjällyoghurt med samma krämiga karaktär som Fjällfil. En efterlängtad nyhet för alla som saknat den unika karaktären i yoghurthyllan. Sortimentet utökas dessutom med en naturell yoghurt och den nya smaken Hallon-Åkerbär.

 Vi har länge jobbat på att utveckla en Fjällyoghurt som har samma tydliga karaktärsdrag som Fjällfil och nu har vi äntligen lyckats. Det känns riktigt roligt att nu få erbjuda våra konsumenter en unik och spritsig yoghurt, den enda på marknaden, säger Johannes Eriksson, Innovationsansvarig, Norrmejerier.

Den nya Fjällyoghurt ersätter den tidigare yoghurtprodukten och lanseras nu i ett utökat sortiment med tre olika smaker; Naturell, Hjortron och Hallon-Åkerbär. Som alltid helt utan aromer. Designen på förpackningen är uppdaterad.

– Vi vet att konsumenterna till stor del väljer Fjällfil och Fjällyoghurt för dess unika smaker, renheten och naturligheten. Vi hoppas och tror att konsumenterna kommer att hitta flera favoriter av spritsig Fjällyoghurt i det nya sortimentet avslutar Johannes Eriksson.

RELATERAD LÄSNING