Hem Whisky & Bourbon En resa i BrewDogs ölvärld

En resa i BrewDogs ölvärld

av Livets Goda

Minns ni när skotska BrewDog slog igenom? Den skönt kaxiga stilen men ändå med en humoristisk tvist i marknadsföringen såklart, men än mer de personliga och riktigt goda ölen. Punk IPA blev något av bryggeriets signum när den humlepumpade stilen slog igenom med dunder och brak och än idag är det mångas favorit på IPA-scenen. Men BrewDog är så mycket mer och det experimenteras hej vilt, tillsammans med andra bryggerier men också på egen hand. Whisky & Bourbon har provat sig genom en härlig laddning BrewDog, från alkoholfritt och moderna klassiker till funk och punk samt whiskylagrad stout!
Vid pennan: Niklas Jörgensen Foto: Whisky & Bourbon

Flödet av olika tappningar från skottarna sinar aldrig utan vi som konsumenter bjuds in till ständigt nya irrfärder i maltdryckens häftiga värld. Det är klassiskt varvat med nytänk, funkigt syrliga och fruktöl, stouts och diverse co-ops med andra högklassiga bryggerier. Och det är just detta som gör att det är så lätt att älska ölsnubbarna och de snabba skiftningarna; vi bjuds nämligen in att som försökskaniner bli delaktiga i sökandet och experimentlustan.

Whisky & Bourbon har provat genom ett antal BrewDog som du finner i Systembolagets sortiment, en hel del som beställningsvara men även butiksvara. De som ännu inte är tillgängliga på Systembolaget kan vara värda att hålla utkik efter på BrewDogs pubar runtom landet.

Alkoholfritt

Detta är en låst Premiumartikel.

Logga in som Premiummedlem för att fortsätta läsa eller teckna Premium här

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING