1

Enjoy Wine & Spirits byter VD

Thomas Holstein, VD och delägare av Enjoy Wine & Spirits, väljer att sluta som VD för företaget efter 25 framgångsrika år. Enjoy Wine & Spirits har sedan starten 1995 tillhört de topp tio största vinimportörerna i Sverige. Thomas lämnar den dagliga verksamheten men kommer fortsätta verka i företaget i egenskap av ägare och styrelseledamot.

Ny VD för Enjoy Wine & Spirits blir Christian Di Luca som fram tills nu varit styrelseledamot i Enjoy Wine & Spirits och är majoritetsägare i moderbolaget Gruppo Di Luca. Christian är son till Fernando Di Luca som tog olivoljan till Sverige och grundade Enjoy Wine & Spirits.

”Jag är stolt över att under 25 år varit med och byggt företaget till den position vi har idag. Vårt företag är och kommer alltid att vara ett familjeföretag. I samband med vårt 25-årsjubiléum har jag valt att lämna kepsen vidare till Christian som redan känner företaget väl. Det här känns som bästa möjliga förutsättning för att Enjoy Wine & Spirits ska utvecklas vidare”, säger Thomas Holstein.

”Det är med stor ödmjukhet, entusiasm och nyfikenhet jag tar mig an den spännande utmaningen att leda Enjoy Wine & Spirits. Jag ser särskilt fram emot att utveckla vårt nära samarbete med de många fantastiska producenter vi representerar”, säger Christian Di Luca.