Hem Whisky & Bourbon Erbjudande att köpa boken ”Japansk whisky och annan asiatisk single malt av världsklass”

Erbjudande att köpa boken ”Japansk whisky och annan asiatisk single malt av världsklass”

av Livets Goda

Daniel Bruce är frilansjournalist och skriver om whisky och vin. Hans artiklar går att läsa bland annat här i Whisky & Bourbon och Livets Goda samt danska Whisky & Rom Magasinet. Han har även skrivit för Whisky Advocate och Art of Eating. Nu har han författat sin första whiskybok ”Japansk whisky och annan asiatisk single malt av världsklass”.

Daniel Bruce.

I boken får du följa med på en resa till några av de mest kända destillerierna i Japan, Indien och Taiwan. Pionjärerna inom japansk whisky vittnar om en snart 100 år gammal tradition av att göra maltwhisky. Förutom klassiska destillerier, som Yamazaki och Yoichi, får du även hänga med till några mindre destillerier, allt från det nyöppnade Mars Tsunuki till det smått legendariska Chichibu.
I boken beskrivs hur single malt tillverkas och var du kan köpa asiatisk whisky. Några av författarens egna favoritbarer presenteras med nedslag från skånska Ven till Phnom Penh. Det finns också recept på några asiatiska whiskycocktails som du kan göra hemma.

ERBJUDANDE TILL DIG SOM LÄSER
WHISKY&BOURBON OCH LIVETS GODA

Som läsare av Whisky&Bourbon och Livets Goda kan du just nu köpa ”Japansk whisky och annan asiatisk single malt av världsklass” för det rabatterade priset av 180 kr (ord 213-299 kr) med koden livetsgoda 
KÖP BOKEN HÄR
Erbjudandet gäller december ut.

Shinjiro Torii och Masataka Taketsuru.
image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING