Hem Vinvärlden Erbjudande – digital prenumeration på Livets Goda för 175 kr!

Erbjudande – digital prenumeration på Livets Goda för 175 kr!

av Livets Goda

Livets Goda är hela Skandinaviens främsta vinmagasin med många följare utanför Sveriges gränser. 2020 har vi levererat Livets Goda i 20 års tid till vinvänner och naturligtvis vill vi att allt fler ska få upp ögonen för vårt vinmagasin.

Portokostnader gör det tyvärr orimligt dyrt att skicka våra tidningar utomlands men det finns en lösning och det stavas digital prenumeration! Oavsett vart i världen du bor så kan du prenumerera på Livets Goda digitalt vilket innebär att du under prenumerationstiden får fyra nummer av vår huvudtidning Livets Goda (ca 150 sidor) samt fem nummer av Petit Livets Goda (ca 50 sidor). Så fort ett nytt nummer är lanserat skickar vi dig en länk så att du kan ladda ner ditt exemplar och läsa på surfplattan, datorn eller mobilen.

Livets Goda är en bastion för kvalitet. Vi är lika nyfikna på den lilla producenten som den stora, de okända regionerna som de etablerade, klassiskt, avskalat eller nytänkande – hela tiden är det kvaliteten i vinet som avgör. I vårt senaste nummer exempelvis reser vi bland annat till Toscana för ett besök hos legendariska Biondi-Santi men besöker även biodynamikern Podere Forte som på relativt kort tid nått världsklass. Franska Alperna och tämligen okända men finfina regionen Seyssel besöks, en resa till spännande Chile hinner vi också med och det är ett land vars viner och nytänk förtjänar uppmärksamheten. En djupdykning i USA:s västkust och Rajat Parrs viner och en omfattande genomgång av Champagnehuset Deutz blir det också samt besök på de bästa restaurangerna i Barcelona!

Teckna digitalt – få rabatt!

Om du vill hålla dig uppdaterad och läsa djuplodande reportage från vinets värld men kanske bor utanför Sveriges gränser – eller tycker det där med papperstidning inte är din grej – så är en digital prenumeration på Livets Goda ett givet val. Vart du än befinner dig, i Sverige, Norge, Danmark, Finland….på andra sidan jordklotet, så kan du därför ta del av vårt rabatterade januari-erbjudande – Livets Goda digital prenumeration för 175 kronor (ordinarie pris 225 kr)! Besök vår hemsida via länken nedan och väl där anger du rabattkoden digi20 så reduceras priset. Som prenumerant blir Petit Livets Goda #139 den första du får för att följas upp av den stora Livets Goda #140 dryga månaden senare. Men bara som tack för att du väljer att hänga med oss digitalt kommer vi bjuda på det senaste huvudnumret av Livets Goda, #138 så att du kan börja läsa direkt!

NB. Erbjudandet gäller en digital prenumeration på vinmagasinet Livets Goda. I denna ingår inte tjänsten Premium som är en separat del och som låser upp en massa ytterligare läsning på vår hemsida.

Till digital prenumeration >>>

Livets Goda Digital Prenumeration

Erbjudandet om digital prenumeration gäller januari ut och är 100% gränslöst!

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING