Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Erik Pändel tar över som ny vd på Grand Hotel Saltsjöbaden

Erik Pändel tar över som ny vd på Grand Hotel Saltsjöbaden

av Livets Goda

Med ambitionen och målet att leda Grand Hotel Saltsjöbaden in i framtiden tar nu Erik Pändel över rollen som vd och ska driva arbetet med att utveckla och förädla det anrika hotellet.


Med sina många års erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen, senast som Food and Beverages manager på det prisbelönta hotellet Scandic Haymarket, har Erik Pändel stor erfarenhet av att utveckla koncept för destinationshotell. Tillsammans med hotellets ägare har han en tydlig bild över vad de tillsammans vill utveckla den ikoniska hotelldestinationen till.

Hotellet ligger därmed nu i startgroparna för en omfattande utveckling av koncept och erbjudanden. Samtidigt sätts de sista detaljerna i en gedigen renoveringsplan där stor hänsyn tas till den unika atmosfär och historia som sitter i hotellets väggar.

– Att tillträda som vd och leda det arbete som Grand Hotel Saltsjöbaden nu har framför sig är ett otroligt spännande och ärofyllt uppdrag. Det är med stor respekt jag tillsammans med mina medarbetare nu tar vid och fullföljer den resa som Katarina Romell framgångsrikt påbörjat, säger Erik Pändel.

Det var i slutet av 1800-talet som den inflytelserike bankdirektören K A Wallenberg lät bygga Grand Hotel Saltsjöbaden med drömmen om att skapa Sveriges motsvarighet till Franska rivieran. År 1893 invigdes hotellet och har sedan dess välkomnat gäster från alla världens hörn för avkoppling, möten, elegans och lyx.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING