“- Vi ser fram emot samarbetet med STHLMVISTA. Konceptet tilltalar oss extra, för att det inte blir en traditionell pop-up utan ett riktigt samarbete där vi kan utbyta erfarenheter. Att erbjuda det bästa av alla världar till gästerna helt enkelt, säger Anna Lallerstedt, ägare av Eriks Restauranger. Med en fantastisk vy över Stockholms inlopp kommer det i festvåningen Gondolens Gastronomi serveras en 7-rätters avsmakningsmeny med tydlig anknytning till grill och eld. Efter middagen kommer baren öppnas för festligheter med cocktails från både Svartengrens och Eriks Gondolen. – Vi tror på att ständigt utveckla Stockholms upplevelseliv genom intressanta och roliga samarbeten, där konsten, maten och drycken är given. Vi är väldigt förväntansfulla inför vårt första samarbete och känner att vi verkligen har lyckats hitta samarbetspartners som har samma ambitioner, säger Göran Svartengren, en av grundarna till STHLMVISTA. För senaste uppdateringar om initiativet följ @STHLMVISTA på Instagram
Om kvällen Middagen: Den 8 april kl. 18.30 på Gondolens Gastronomi, det finns begränsat antal platser. Pris för middag & vinpaket 1500 kr. Enbart middag 995 kr. För bordsbokning maila brangen@svartengrens.se Efter middagen: Baren är öppen kl. 21–02. För gästlista maila brangen@svartengrens.se
Om STHLMVISTA
Göran Svartengren är en meriterad kock som driver den hållbara köttrestaurangen Svartengrens. Han har dessutom gjort uppskattade gästspel på bland annat Sturehof, Italienaren och SVT:s serie Historieätarna. Christian Brangenfeldt har en gedigen bakgrund inom Stockholms gastronomiska värld, bland annat som stämningsdirektör för Stureplansgruppen, restaurangchef på Nytorget 6 och nu vinansvarig på restaurangen Svartengrens. Om Svartengrens Svartengrens är en köttrestaurang för dig som vill äta bra, närproducerat kött med gott samvete. De hängmörar sitt kött själva, har total koll på råvarornas ursprung och all matlagning sker från grunden. Restaurangen har även en prisbelönt cocktailbar med samma filosofi. STHLMVISTA är ett initiativ för att vidareutveckla kulturen i kombination med mat och dryck i Stockholm med omnejd. Bakom konceptet finner ni Göran Svartengren och Christian Brangenfeldt.”