Hem Vinvärlden Exklusiva möjligheter för Livets Godas Vinklubb

Exklusiva möjligheter för Livets Godas Vinklubb

av Livets Goda

Aktuella och exklusiva möjligheter för Livets Godas vinklubbsmedlemmar och prenumeranter:

Livets Goda har, i samarbete med producenter och importörer, regelbundet satt ihop olika former av exklusiva möjligheter och erbjudanden för er som medlemmar i Livets Godas Vinklubb.

Här följer en summering över de aktuella möjligheterna där det fortfarande finns några flaskor/lådor kvar…

Luke Lambert Chardonnay

Luke Lambert började sin egen verksamhet som en ”garage winemaker” 2004 vid sidan av hans arbete, tillika vinutbildning på andra vinerier, innan han för mer än tio år sedan blev en självständig vinmakare. Hans viner har på kort tid gjort sig ett respekterat namn och Luke själv ses som en av Australiens bästa och upcoming vinproducenter

Läs mer >>

Selection de François Lurton – prestigelåda om 6 viner

Sakta men säker har François Lurton byggt upp ett solitt rykte i prestigeklassen med eminenta toppviner från de regioner han idag är verksam i; Spanien, Frankrike, Chile och Argentina….

Läs mer >>

Tua Rita Gift Box 2019

Under några år har vi på Livets Goda kunnat erbjuda en speciell och exklusiv låda av Maremmaproducenten Tua Ritas toppviner till er hugade vinälskande vinklubbsmedlemmar och prenumeranter av Livets Goda. Nu följer vi upp med 5 viner i årgång 2019 och ett vin i årgång 2020 av dessa viner från denna lysande stjärna – Tua Rita Gift Box 2019.

Läs mer >>

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING