Hem Vinvärlden Exklusivt genom Livets Godas Vinklubb – 2017 Ceretto Prapó DOCG

Exklusivt genom Livets Godas Vinklubb – 2017 Ceretto Prapó DOCG

av Livets Goda

Exklusivt erbjudande för Livets Godas vinklubbsmedlemmar/prenumeranter

Dags för nya årgångar från Piemontehuset Ceretto i Barolo, Italien. Denna gång handlar det om årgång 2017 av biodynamiska och sedan 2015 ekologiskt certifierade vinet Prapó. Som i fallet med tidigare årgångar (2013, 2014, 2015, 2016) erbjuds även denna årgång exklusivt för er medlemmar i Livets Godas Vinklubb. Tyvärr är upplagan liten, som alltid, endast 77 buteljer, och samtliga har exklusivt tilldelats Livets Godas Vinklubb.

Chefredaktör Anders Enquist har ordet:

2017 Ceretto Barolo Prapó D.O.C.G

Detta är en låst Premiumartikel.

Logga in som Premiummedlem för att fortsätta läsa eller teckna Premium här

Livets Godas Vinklubb

Livets Godas Vinklubb erbjuder kontinuerligt mycket bra och exklusiva vinerbjudanden och vinprovningar, liksom andra vinifierade erbjudanden, så ett medlemskap kan bana intressanta vägar till mer av livets goda. Detta erbjudande sker i samarbete med den svenska importören Valid Wines och Ceretto. Vi påpekar även igen att Livets Goda inte har några vinstintressen i våra erbjudanden. Vi tar fram olika erbjudande för det vinexklusiva i och med ett medlemskap i vinklubben.

Vingården Prapó är 2.4 hektar stor och första årgången av vinet var 1976 och produktionen idag ligger normalt årligen på 5 000 buteljer.

 

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING