Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Exotic Energise är innocents nya supersmoothie

Exotic Energise är innocents nya supersmoothie

av Livets Goda

Exotic Energise: Det har blivit dags för en ny supersmoothie från innocent att ta plats på smoothiehimlen. Den knallrosa smoothien Exotic Energise innehåller stärkande och uppiggande vitamin C, B6, B9 och B12, och har en karaktäristisk smak av litchi och drakfrukt. Exotic Energise finns nu att köpa på Pressbyrån, 7-Eleven och i dagligvaruhandeln.

Exotic Energise

Exotic Energise

Med smak av blommig litchi, saftig drakfrukt, sött krispigt äpple och sestig lime, är innocents nya supersmoothie Exotic Energise ett välgörande val när höstmörkret gör entré. Drycken kännetecknas av sin rosa färg såväl som smakkombination, och är framtagen för att ge människor en hälsoboost on-the-go. Tack vare ett vitaminrikt innehåll i form av vitamin C, B6, B9 och B12 bidrar den nämligen till en stärkt metabolism samt minskar trötthet och utmattning.

– När hösten står för dörren är det extra viktigt för oss i mörka Norden att få i oss ordentligt med frukt, grönt och vitaminer som kan stävja hösttröttheten. Därför är vi så glada att man nu kan köpa Exotic Energise i butikerna, säger Axel Pontén, varumärkeschef på innocent.

Favorit hos svenskarna
Frågar man svenskarna är innocents supersmoothies en favorit, det är nämligen landets mest köpta smoothies.1 Dessa drycker är alltid proppade med extra vitaminer och växtextrakt som spirulina, ingefära eller safflor, och innehåller aldrig tillsatt socker. Flaskorna är gjorda av 50 procent återvunnen plast och går att återvinna.

– Med våra supersmoothies vill vi erbjuda människor naturligt goda drycker som gör gott för både hälsan och planeten. Tillsammans med en hälsosam livsstil och en balanserad kost kan de verkligen göra underverk i vardagen, säger Axel Pontén, varumärkeschef på innocent.

Om innocent
innocent har gjort smoothies sedan 1999 med syfte att hjälpa människor att leva lite hälsosammare och göra planeten glad. Idag är innocent Europas ledande juice- och smoothie-varumärke, och företagets linje av supersmoothies är Sveriges mest sålda smoothies. Läs mer på innocentdrinks.se HÄR

1. 27,8% värdeandel, juni 2022 – juni 2023, Nielsen Consumer.

RELATERAD LÄSNING