Hem Whisky & Bourbon Familjen Obama i nytt samarbete i Sverige

Familjen Obama i nytt samarbete i Sverige

av Livets Goda


Innis & Gunn introducerades på den svenska marknaden 2003 men är fortfarande relativt okända för den stora massan. Det många inte vet är att det skotska ekfatslagrade ölet Innis & Gunn upptäcktes av en slump i sökandet efter något helt annat. En världsledande skotsk whiskyproducent ville skapa en whisky med karaktär av ale, varför man kontaktade bryggmästaren Dougal Sharp. Sharp bryggde en ale som hälldes i ekfat och fick ge karaktär åt eken. Efter en tid tömdes fatet och fylldes med whiskyn. Arbetarna på golvet upptäckte dock att ekfatet hade gett alen en ny, helt unik karaktär. Innis & Gunn var fött.

Och nu flera år senare så har man alltså ingått ett samarbete med familjen Obama. Men personerna bakom namnet är inte de man först tror.

Familjen Obama är i det här fallet ett trevligt par från Degerfors, och hur är det egentligen att dela namn med ett av de mäktigaste paren i världen. De resonerar kring hur de hade klarat av jobbet som presidentpar.

– Om vi hade vart presidentpar i USA så hade vi gjort det bättre än dom faktiskt, säger Ricardinho Obama

– Å andra sidan, det är inte så lätt att styra ett land tror jag, svarar hans fru Isabell Obama.

De vet hur det är att leva i skuggan av den mer välkända familjen Obama, men i sommar är det Isabell och Ricardinho från Degerfors som är några av frontfigurerna för Innis & Gunns största reklamsatsning i Sverige sedan starten 2003.

De kommer att florera på Innis & Gunns Facebook, Instagram och webbsidan stayoriginal.se

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING