Färginspirerad och kylande sommarförpackning från Veuve Clicquot

Livets Goda 9 Jul, 2018
Vin Champagnehuset Veuve Clicquot är känt för sina unika limiterade säsongförpackningar. Nu i mitten av juli lanseras Veuve Clicquot Gouache – en konstinspirerad presentförpackning som håller champagnen kyld upp till två timmar. Veuve Clicquot Gouache finns i en begränsad upplaga att beställa för både Veuve Clicquot Brut och Veuve Clicquot Rosé via Systembolagets privatimport från juli.

I mitten av juli lanseras två nya presentförpackningar: Veuve Clicquot Gouach Brut och Veuve Clicquot Goache Rosé, som går under temanamnet Colorama, världen över, och anspelar på färg och målarfärg.  Madame Clicquot var först med att byta ut den vita etiketten till en gul för att särskilja Veuve Clicquot från de söta champagnerna som fanns förr. Veuve Cliquots samling av reservviner är unika och det finns över 400 viner från många decennier. Dessa blandas med årets skörd och ger Veuve Clicquot Brut dess karaktär. Den nya förpackningen Veuve Clicquot Gouache är en hyllning till konsten att blanda och det kreativa arvet av Veuve Clicquot.

2018 är ett år i färgens tecken där champagnehusets 200-årsfirande hyllar Madame Clicquots innovativa skapande av den först kända blandade roséchampagnen, Veuve Clicquot Rosé.

Till sommaren och sensommarens varma dagar och ljumna kvällar kommer den nya specialutformade förpackningen Veuve Clicquot Gouache väl till användning. Förpackningen håller champagnen kyld i upp till två timmar och har en inbyggd korköppnare i locket. Förpackningen är återanvändbar och är en utmärkt gå-bort-present.

Förpackningen Veuve Clicquot Brut Gouache och Veuve Clicquot Rosé Gouache finns i begränsad upplaga att beställa via Systembolagets privatimport från juli.

Pris: 415 SEK respektive 499 SEK
Volym: 750 ml


Mariestads limiterade samlingsserie och jubileumsbok hyllar Den Stora Smakresan

Whisky och Bourbon Mariestads lanserar nu en exklusivt framtagen samlingsserie med alla de…
20 Nov, 2018

Succé för Livets Goda Premium – allt det här får du

Vin Älskar du vin och drycker av alla dess slag, och…
30 Oct, 2018

Niklas tipsar: En champagne som flörtar med sinnena, 2009 Alfred Gratien Cuvée Paradis

Vin Det är för mig något speciellt med Alfred Gratien. Delvis…
16 Nov, 2018

Premiär för Koge’s Choice - framröstad av tusentals svenska ölälskare

Whisky och Bourbon Den 7 december lanseras vinnarbidraget från Innis & Gunn’s öltävling…
15 Nov, 2018

Prisregn över Nils Oscar

Whisky och Bourbon Nu är det avgjort vilka som vinner priser i den…
14 Nov, 2018

10 platser kvar till choklad- och portvinsprovning med Duane Dove och Fonseca

Vin Vad passar årstiden bättre än att lära sig allt om…
12 Nov, 2018
Artikelarkivet