Färginspirerad och kylande sommarförpackning från Veuve Clicquot

Livets Goda 9 Jul, 2018
Vin Champagnehuset Veuve Clicquot är känt för sina unika limiterade säsongförpackningar. Nu i mitten av juli lanseras Veuve Clicquot Gouache – en konstinspirerad presentförpackning som håller champagnen kyld upp till två timmar. Veuve Clicquot Gouache finns i en begränsad upplaga att beställa för både Veuve Clicquot Brut och Veuve Clicquot Rosé via Systembolagets privatimport från juli.

I mitten av juli lanseras två nya presentförpackningar: Veuve Clicquot Gouach Brut och Veuve Clicquot Goache Rosé, som går under temanamnet Colorama, världen över, och anspelar på färg och målarfärg.  Madame Clicquot var först med att byta ut den vita etiketten till en gul för att särskilja Veuve Clicquot från de söta champagnerna som fanns förr. Veuve Cliquots samling av reservviner är unika och det finns över 400 viner från många decennier. Dessa blandas med årets skörd och ger Veuve Clicquot Brut dess karaktär. Den nya förpackningen Veuve Clicquot Gouache är en hyllning till konsten att blanda och det kreativa arvet av Veuve Clicquot.

2018 är ett år i färgens tecken där champagnehusets 200-årsfirande hyllar Madame Clicquots innovativa skapande av den först kända blandade roséchampagnen, Veuve Clicquot Rosé.

Till sommaren och sensommarens varma dagar och ljumna kvällar kommer den nya specialutformade förpackningen Veuve Clicquot Gouache väl till användning. Förpackningen håller champagnen kyld i upp till två timmar och har en inbyggd korköppnare i locket. Förpackningen är återanvändbar och är en utmärkt gå-bort-present.

Förpackningen Veuve Clicquot Brut Gouache och Veuve Clicquot Rosé Gouache finns i begränsad upplaga att beställa via Systembolagets privatimport från juli.

Pris: 415 SEK respektive 499 SEK
Volym: 750 ml


Noga utvalt från Kafferosteriet Koppar - N°7 Papua Nya Guinea

Vin Eastern Highlands i Papua Nya Guinea är en av de…
21 Sep, 2018

Fyra favoriter i dagens Systembolagslansering

Vin Idag klockan 10:00 är det dags för ett nytt nyhetssläpp…
21 Sep, 2018

Hanna Eriksson är Sveriges bästa kvinnliga sommelier 2018

Vin Finalen i årets upplaga av Lily Bollinger Award är avgjord.…
18 Sep, 2018

Höstens lagerrensning hos Winefinder är här!

Vin Nu startar Winefinder höstens stora lagerrensning. Över 100 viner ska…
17 Sep, 2018

Matkassen fyller 10 år

Mat och Restaurang I våras var det 10 år sedan matkasseföretaget Matkomfort grundades…
17 Sep, 2018
Artikelarkivet