Ge Far en prenumeration på Livets Goda eller Whisky & Bourbon – och han får Premium på köpet

Livets Goda 7 Nov, 2018
Vin På söndag är det dagen då alla pappor i landet får lite extra tid i rampljuset och vad kan då vara bättre än att skänka honom en gåva som räcker långt förbi söndagen. Är din far intresserad av vin, champagne och gärna då i kombination med mat, ja då är Livets Goda tidningen för honom. Är det däremot whisky, bourbon, öl och övriga starkdrycker som tilltalar pappa? Då är Whisky & Bourbon vägen att gå! För att hedra far lite extra så bjuder vi samtidigt honom på ett 6 månaders Premiumabonnemang så att han kan hålla sig fullständigt uppdaterad på allt av värde i dryckesvärlden.

Livets Goda är Sveriges ledande vintidning, både som tryckt media och på internet, med fokus på högkvalitativa viner och drycker, ofta i kombination med mat, med fördjupande kunskap och förståelse för kvalitet och nyfikenhet att upptäcka nya drycker som ledord. Livets Goda har som målsättning att bidra till en bättre dryckeskultur.

I Whisky & Bourbon ligger fokuset på whisky och övriga starkdrycker som rom, bourbon, vodka, cognac med mera samt de bryggda dryckerna vi kallar öl.

En prenumeration på Livets Goda kostar 375 kr/år och innefattar 9 fullmatade utgåvor. Motsvarande prenumeration på Whisky & Bourbon kostar 100 kr och innefattar 4 utgåvor.

Om du tecknar en prenumeration på någon av våra tidningar så bjuder vi dessutom far på vår tjänst Premium under 6 månader. Med denna tjänst kan han logga in och ta del av allt gott som rör dryckesvärlden på www.livetsgoda.se , vare sig det är djuplodande artiklar, recensioner, specialtidningar eller nyheter på Systembolaget.

Som prenumerant blir han dessutom kostnadsfritt medlem i Livets Godas Vinklubb genom vilken man blir först med att få information om våra exklusiva läsarprovningar och erbjudanden av olika slag.

Självklart ska pappa få lite god läsning i Fars Dag-present, hur gör jag?

Du tecknar prenumerationen på den tidningen du önskar HÄR. Fars adressuppgifter fyller du i under fältet ”mottagare”.
När du sedan ger bort presenten på söndag så ber du din pappa att skicka ett mail till info@livetsgoda.se med rubriceringen ”fars dag” så hjälper vi honom att sätta upp Premiumkontot.

Mer information om vad som ingår i Premium kan ni läsa här >>

Undrar du något? Vi hjälper dig!
Skicka ett mail med din undran till support@livetsgoda.se så tar vi det därifrån.

 

*Prenumerationserbjudandet gäller endast mellan den 7-11 november.
I enlighet med alkohollagen gäller erbjudandet enbart personer över 20 år (vilket man kan förutsätta att din far är). Livets Goda/Whisky&Bourbon innehåller alkoholreklam, vilket man genom prenumerationen/medlemskapet förklarar sig intresserad att ta del av.


Mariestads limiterade samlingsserie och jubileumsbok hyllar Den Stora Smakresan

Whisky och Bourbon Mariestads lanserar nu en exklusivt framtagen samlingsserie med alla de…
20 Nov, 2018

Niklas tipsar: En champagne som flörtar med sinnena, 2009 Alfred Gratien Cuvée Paradis

Vin Det är för mig något speciellt med Alfred Gratien. Delvis…
16 Nov, 2018

Premiär för Koge’s Choice - framröstad av tusentals svenska ölälskare

Whisky och Bourbon Den 7 december lanseras vinnarbidraget från Innis & Gunn’s öltävling…
15 Nov, 2018

Prisregn över Nils Oscar

Whisky och Bourbon Nu är det avgjort vilka som vinner priser i den…
14 Nov, 2018
Artikelarkivet