Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Färska delikatessköttbullar från Matriket – en fullträff enligt enig jury

Färska delikatessköttbullar från Matriket – en fullträff enligt enig jury

av Livets Goda

Som om de andra topptestade varorna från Lidl inte vore nog, blir nu även Lidl Sveriges färska delikatessköttbullar från Matriket testvinnare. Köttbullarna betygsattes efter kriterierna smak, doft, utseende och konsistens och korades till testets överlägset godaste köttbullar.

Kanske kan man beskriva köttbullar som Sveriges nationalrätt och en självklarhet på många svenskars matbord. I ett nytt test av Aftonbladet betygsatte juryn 11 köttbullar från olika varumärken, där Lidls färska delikatessköttbullar från det egna varumärket Matriket blev den självklara testvinnaren. Köttbullarna får fem av fem plus med motiveringar såsom “smakar hemlagat” och “en köttbulle som har en självklar plats på årets julbord.”

– Vi får inte nog av alla fina recensioner som rullar in. Att dessutom få så fina motiveringar, som att det smakar hemlagat, gör att vi inte kan göra annat än att tipsa alla som inte älskar att trilla egna köttbullar att köpa hem dessa istället, säger Marko Staglicic, inköpsdirektör på Lidl Sverige.

Lidl Sveriges Delikatessköttbullar från Matriket kostar 49,90 kronor för 440 gram med ett kilopris på 113,40 kronor. Köttbullarna innehåller svenskt kött.

Matriket – Delikatessköttbullar (Fem av fem plus)
Motivering:

”Smakar hemlagat och korades till testets i särklass godaste köttbullar”.

”En köttbulle som har en självklar plats på årets julbord”.

RELATERAD LÄSNING