Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Färska grönsaker revolutionerar tortillas

Färska grönsaker revolutionerar tortillas

av Livets Goda

Nu kommer originalet inom grönsakstortillas till 400 butiker i hela Sverige. No Fairytales tortillas består av morötter samt röd paprika vilket ger smak, naturlig färg, fibrer och näring. Produkterna finns i butikernas kyldisk eftersom de är tillverkade med färska grönsaker.

No Fairytales har skapat en helt egen kategori inom tortillas som spridit sig till flera europeiska länder. Genom att ersätta hälften av innehållet med färska grönsaker har produkten blivit nyttigare och mer smakrik. Därmed kan No Fairytales tortillas användas till allt från fredagens tacos till enchiladas, burritos och hemgjorda wraps med gott samvete.

– Min målsättning är att det ska vara roligt, gott och enkelt att äta bättre, säger matentreprenören Bernadette Kooijma som skapat No Fairytales. Genom våra tortillas har vi revolutionerat tortillakategorin på alla tänkbara sätt, det vill säga mer smak, färg, fibrer och näring samtidigt som kalorimängden minskat.

No Fairytales tortillas kommer i två olika smaker med 45 procent färska grönskar i form av morötter samt röd paprika och chili. Färgen är naturlig från grönsakerna och produkten är en kylvara med sju veckors hållbarhet. I slutet av september får No Fairytales sin första breda distribution i Sverige genom 400 Coopbutiker i hela landet.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING