Hem NyheterNyhet WB Fever-Tree lanserar Raspberry & Rhubarb Tonic Water

Fever-Tree lanserar Raspberry & Rhubarb Tonic Water

av Livets Goda

Lagom till vårens och sommarens soliga dagar släpper Fever-Tree sin nyhet Raspberry & Rhubarb Tonic Water, en något sötare tonic med frisk smak av hallon och rabarber. Den har en härlig rosa färg och går att avnjutas precis som den är eller som mixer till din nya favoritcocktail. Nyheten finns i butik fr.o.m. v. 15.

De varmare månaderna och läskande drinkar är något som går hand i hand, och kanske behöver vi något extra festligt i glasen just detta år. För att ta våra somriga drinkar till nya höjder har Fever-Tree tagit fram nyheten Raspberry & Rhubarb Tonic Water – en mildare och något sötare tonic med en fin rosa färg som ger en extra upplyftande touch. Denna tonic är naturligt smaksatt med rabarber och hallon som tillsammans ger en frisk, söt och fruktig smak. Hallonen kommer från Strathmoredalen i Skottland där förhållandena för fruktodling är perfekta. De skotska hallonen har en något skarpare smak som passar perfekt i denna tonic. Rabarbern odlas på en familjeägd farm i engelska Norfolk där Nordsjöns starka bris och generösa regnmängder skapar de bästa förutsättningarna för just denna rabarbertyp, Timperley Early. En lägre nivå av kinin skapar en mildare tonic där sötman från ingredienserna får komma fram.

Raspberry & Rhubarb Tonic Water ger en klassisk GT en ny somrig twist och är ett bra alternativ för den som inte tycker om bitterheten i vanlig tonic. Den passar också perfekt med gin, vodka och vermouth. Självklart kan Raspberry & Rhubarb Tonic Water också avnjutas som den är med lite is.

Raspberry & Rhubarb Tonic Water är naturligt smaksatt med rabarber och hallon. Övriga ingredienser är kolsyrat vatten, socker, citronsyra, naturlig kininarom, koncentrat: sötpotatis, morot, safflor och citron. Fever-Tree Raspberry & Rhubarb Tonic Water lanseras vecka 15 och kommer att finnas i välsorterade dagligvarubutiker. Rek pris 29,90 kronor.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING