Hem Nyheter Fira alla hjärtans dag med nära och kära!

Fira alla hjärtans dag med nära och kära!

av Livets Goda

Alla hjärtans dag är en stor dag för kärlek och romantik. Oavsett om du firar som singel eller med din partner, så är det viktigt att ta tillfället i akt att visa kärlek och uppskattning. Om du är singel kan du passa på att göra något som gör dig glad, till exempel att bjuda hem vänner eller planera en spa-dag. Om du ni är ett par kan man passa på att uppskatta varandra med en fin middag eller besöka https://www.euroflorist.se/ och överaska någon med fina blommor. Låt denna alla hjärtans dag bli minnesvärd!

Artikeln är i samarbete med Euroflorist

Vad är alla hjärtans dag?

Alla hjärtans dag är en tradition som firas den 14 februari varje år. På Alla hjärtans dag brukar man ge presenter till sina nära och kära, som blommor, choklad eller andra gåvor. Många par firar med att göra något speciellt tillsammans, som att gå på bio eller ha en romantisk middag. Men för alla singlar är alla hjärtans dag är också en bra tid att visa sin uppskattning för familjemedlemmar, vänner och arbetskamrater genom att skicka dem kort eller sms-meddelanden. Det är alltid trevligt att ta sig tid att visa de du bryr dig om hur mycket du uppskattar dem!

Aktiviteter att göra på alla hjärtans dag

Det finns många aktiviteter som man kan göra med någon man bryr sig om på alla hjärtans dag. Man kan ta en promenad tillsammans med sin partner eller en vän, gå på bio eller se en teaterföreställning. Man kan även bjuda in någon till en trevlig middag hemma eller beställa mat från favoritrestaurangen. För dem som vill ha lite mer action så finns det massor av aktiviteter att välja mellan, som bowling, klättring och minigolf.

Laga en middag tillsammans

För att fixa en alla hjärtans dag middag är det viktigt att välja rätt recept. Förslagsvis kan man börja med en kall soppa som gazpacho eller en sallad med färska grönsaker. Följ upp detta med något varmt som exempelvis lax i ugnen eller kycklingfiléer med citron och timjan. Avsluta sedan middagen med något lite lyxigare, som chokladfondue eller crème brûlée. Servera all mat tillsammans med goda drycker, som champagne eller rödvin, och dekorera bordet med levande ljus för att skapa den perfekta atmosfären!

Alla hjärtans dag är en dag som har till syfte att visa kärlek till dem man tycker om. Oavsett om du är singel eller i ett förhållande, det finns många sätt att fira den här speciella dagen!

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING