Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Fira kärleken på Hotel Kung Carl

Fira kärleken på Hotel Kung Carl

av Livets Goda

Det parisiska boutiquehotellet mitt i hjärtat av Stureplan bjuder på en rad upplevelser upplagt för att skapa minnesvärda stunder. Här har man möjlighet att tillsammans uppleva Cocktailbaren, Vinbaren, Jazzklubben, bistro La Belle  Epoque och en natt i de fina hotellrummen. Hotel Kung Carl andas romantik, i allt från den drömska interiören till de franska vinerna samt dess ikoniska historia. Inför Alla Hjärtans Dag har en 3-rättersmeny komponerats med fransk touch – tillgänglig den 14 februari.

Pressfoto: Carola besöker La Belle Epoque, hotellrum, La Belle Epoque

Smutta på cocktails tillsammans i den rosa marmoromsvepta Cocktailbaren bland vackra William Morris mönster och eleganta kristallkronor. I hotellets luftiga innergård återfinns Vinbaren, vars filosofi är franska skaldjursvänliga viner med ett rikligt sortiment av Chardonnay och Pinot Noir druvor.

Hotel Kung Carls bistro La Belle Epoque tar en till en annan tid och plats. Menyn tar avstamp i det klassiska nordfranska köket, i en uppfriskande nytappning med inspiration från alla världens hörn. Här kan man smaka av råbiff med tryffelgravad äggula, ostron samt moules i oväntade smakkonstellationer. Tillämpningen av blommor som dekoration på maten reflekteras i La Belle Epoques interiör vilket förhöjer upplevelsen. Inför Alla Hjärtans Dag har en 3-rättersmeny komponerats med fransk touch – enbart tillgänglig den 14 februari.

Se till att boka LOVE package för att förgylla kärlekens dag med en övernattning tillsammans med din partner. På rummet väntar ett frukt- och chokladfat samt en flaska mousserande vin att dela på. Avsluta kvällen och somna gott i Hotel Kung Carls sköna sängar. På morgonen därpå väntar frukost. Ett tips är att boka in sig på de helt nyrenoverade De Luxe rummen som invigs i januari. De Luxe rummen bjuder på en atmosfär med högt i tak och lyxig interiör.

Länk till webbplatsen

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING