Hem NyheterNyhet WB Fläder Hantverkssnaps i klimatsmart PET-flaska släpps den 20 juni

Fläder Hantverkssnaps i klimatsmart PET-flaska släpps den 20 juni

av Livets Goda

Nu är den här! Fläder, en snaps tillverkad i ett hantverksdestilleri, med nordiska råvaror och i en klimatsmart PET-flaska

Den 20 juni släpps Fläder Hantverkssnaps i Systembolagets Beställningssortiment. Den är klimatsmart förpackad i en
35-centiliters PET-flaska. Fläder tillverkas av Oslo Håndverksdestilleri exklusivt för Moestue Grape Selections i Sverige. Kryddmästaren Kevin jo Hansen har smaksatt flädersnapsen med kummin, enbär och johannesört.

En snaps som passar till mycket!

Fläder är en traditionellt smaksatt snaps som passar till allt som snapsar vanligtvis passar till. Fläder är utmärkt både till inlagda sillar och lite mustigare smaker som råbiff med kapris och dijon. Med sin lagom framträdande arom av johannesört fungerar den också fint som en digestif efter maten. Fläder är med andra ord en mycket mångsidig snaps!

Fläder Hantverkssnaps är mångsidig och passar både till mat, som digestif och i en drink tillsammans med pressad citron flädertonic och is.

Oslo Håndverksdestilleri bildades av några entusiaster som vill bevara traditionen med småskaligt tillverkning. Samtidigt jobbar de hela med innovationer och strävar mot att ta fram den bästa spriten med en tydlig nordisk profil. De använder smaksättningar som de finner i naturen runt omkring oss.

Fläder Hantverkssnaps
Nr: 57384 · Flaska 350 ml · 37,5 % · Pris: 149 kr

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING