Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Födelsedag med Elkins gästspel

Födelsedag med Elkins gästspel

av Livets Goda

För exakt 4 år sedan slog Koppar upp porten till deras alldeles egna rosteri på Radiovägen 28 i Tyresö. Mycket har hänt sedan dess. I början gick man med Kaffebreven ett och ett till Posten, idag hämtar de burar av Kaffebrev – varje dag. Koppar blir fler och fler som njuter av riktigt färskrostat kaffe… Mörka tider råder i Europa just nu, men fira ljusglimtar bör man ändå och det bör göras med något som går bortom allt i vardagens vardagliga.

– Vi brister ut i ett fyrvaligt leve tillsammans Elkin Guzman, den ikoniske kaffebonden som gjorde premiär hos Koppar innan julen 2020. Elkin tillskrivs alla möjliga epitet – chefen, innovatören, “kungen av Huila”. Inget smeknamn gör dock Elkin bättre rättvisa än kaffemagiker. Han odlar nya sorter, han trollar fritt med olika bearbetsningsmetoder och han gör succé.

I år har vi fått lov att köpa in hans arabica-sort Catiope. Upplevelsen är lika mind blowing som namnet på den process Elkin tagit fram för att bearbeta mikrolotten med: Natural Hydro Honey.

Innovatörer som Elkin driver verkligen hela kaffebranschen framåt. Vi är otroligt glada och tacksamma att vi får vara med på resan och följa utvecklingen på närmast möjliga håll. Hurra för vardagens ljusglimtar och Elkins magiska kaffe.
/Julianna, Fredrik och hela Koppar-teamet

Gästspel Elkin Guzman

Kaffemagikern Elkin gör det i år igen – ger oss en mind blowing experience. Aromerna hintar om mörkare syltiga bär, en krusbärskompott kryddad med fläder och citronmeliss. Kaffet doftar sött och underbart gräddigt. I smaken framträder den ljusa mjölkchokladen, romrussin och med en sparsam sötma i eftersmaken njuter vi länge av både toffee och tropiska frukter – Kafferosteriet Koppar

Simsalabim. Rostas idag onsdag!
Pris: 179 kr med gratis frakt

(Du tjänar rejält på att prenumerera, då är priset bara 159 kr. Ange detta i kassan)

Till kaffet >>

 

RELATERAD LÄSNING