Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Förenkla din vardag med den smarta kökskranen

Förenkla din vardag med den smarta kökskranen

av Livets Goda

Förenkla din vardag: I det moderna köket flödar livet och härliga stunder med familj och vänner uppstår. För att ge en bekvämare och mer stressfri vardag har GROHE skapat den innovativa kökskranen GROHE SmartControl Dual Spray – din trogna följeslagare i köket.

Förenkla din vardag

Förenkla din vardag

Det traditionella köket har förvandlats till ett mångsidigt utrymme för matlagning, umgänge och arbete. Det är helt enkelt en plats där livet pågår och där vi efterfrågar enkelhet och funktionalitet i vardagens alla moment. En av de mest använda punkterna i köket är naturligtvis kökskranen.

GROHE har tagit fram en kökskran utan spakar och handtag som verkligen underlättar i din vardag. Med GROHE SmartControl Dual Spray behöver du inte längre använda dina händer för att starta kranen när du lagar mat. Genom en knapptryckning på SmartControl-knappen, som enkelt aktiveras med valfri kroppsdel, kan du starta och stoppa vattenflödet. Dessutom kan du justera vattenmängden från en mild ström till en kraftfull stråle.

Den nya sprayknappen ger dig möjlighet att växla mellan två typer av strålar, perfekt anpassade för olika typer av matlagning. Den utdragbara delen av kranen säkerställer även att du kommer åt varje hörn av diskhon och når längre med din kran utan problem.

– Vi förstår att köket är en plats där livet pulserar och vardagen kan vara hektisk för många svenskar. Tänk dig att du lagar mat och har händerna fulla, men snabbt behöver aktivera kökskranen. Med GROHE SmartControl Dual Spray kan du enkelt trycka på knappen med handleden, armbågen eller vilken kroppsdel som helst som är ledig. Vi tror att dessa funktioner kommer att underlätta i många kök och vara ovärderliga i det moderna hemmet, säger Christina Holmberg, PR & Communications Manager på GROHE.

GROHE SmartControl Dual Spray finns tillgänglig i krom och supersteel och du kan välja mellan tre olika designvarianter: GROHE Minta, GROHE Essence och GROHE Zedra.

RELATERAD LÄSNING