Hem Mat & Restaurang Förnämlig riesling till örtkrämig kyckling- & svamppasta

Förnämlig riesling till örtkrämig kyckling- & svamppasta

av Livets Goda

Vinhuset Wittmann i Rheinhessen hör inte bara till regionens toppar utan idag är biodynamikern Philipp Wittmann bland landets främsta tolkare av rieslingdruvan. Den nya årgången hör till de bästa vi provat av vinet Westhofener och vi blir inspirerade av att laga till en rätt som möter alla intryck i vinet. Vår kycklingpasta hämtar inspiration från det tyska köket som älskar gräddkokt fågel med örter och svamp och vi adderar lite tropik i form av citrongräs samt lime för att hitta den perfekta smakbryggan.

Detta är en låst Premiumartikel.

Logga in som Premiummedlem för att fortsätta läsa eller teckna Premium här

Vinet finner man på Systembolaget HÄR >>>

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING