Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Första glassnyheterna från Hemglass 2020!

Första glassnyheterna från Hemglass 2020!

av Christoffer Enquist

Hemglass är inte Hemglass utan de populära glassbåtarna och därför har de i år tagit fram en ny. Piratbåt är täckt av saltlakrits och fylld med gräddglass som smakar citron. Förra årets Bubs Glass-skalle blev riktigt uppskattad! Därför utökar de sortimentet i år med ännu en Glass-skalle med smak av kola och lakrits som kommer bjuda smaklökarna på ett ordentligt kalas. Det kommer även tre till iskalla nyheter!

Citron återfinns i flera av nyheterna och Hemglass är stolta över Citronstruten som med sin hallonsylt och citronöverdrag. En annan rolig nyhet är Trafikljus som med sina fina färger får alla att stanna upp och bli sugen på glass.

– Vi har många roliga nyheter i år som vi är glada över att nu äntligen få lansera. Vi jobbar hela tiden för att utveckla sortimentet och lyssna på önskemålen våra kunder framför. Det känns även roligt att vårt samarbete med Bubs fortsätter, säger Anders Granath, affärsutvecklingschef på Hemglass.

Två favoriter får i år uppdaterade smaker bland årets nyheter. En karta över de sju haven ledde fram till den godaste av skatter. Citroner och saltlakrits i en Piratbåt förbjuden för landkrabbor. Samt allas favorit Bubs Glass-skallen som nu kommer i kola och lakrits.

– Det är alltid extra roligt att få presentera en ny smak bland glassbåtarna, nu har vi snart en hel hamn för alla goda smaker. Att klassiker får uppdaterade smaker är något som är väldigt populärt bland våra kunder och vi har flera roliga nyheter att se fram emot under året kan jag avslöja, säger Anders Granath.

Här är nyheterna som dyker upp i Hemglassbilen våren 2020:
– Piratbåten:
– Trafikljus:
Citronstrut:
– Melon Gräddglass: (laktosfri.)
– Bubs Glass-skalle Kola/lakrits:

De första nyheterna finns i bilarna redan från slutet av februari. Resterande nyheter lanseras löpande under våren och man kan även se fram emot fler spännande nyheter under sommar och höst.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING