Hem Mat & Restaurang Frantzén Group öppnar flaggskeppsrestaurang på Harrods i London

Frantzén Group öppnar flaggskeppsrestaurang på Harrods i London

av Livets Goda

I slutet av 2022 kommer Frantzén Group och Björn Frantzén öppna en toppmodern flaggskeppsrestaurang på ett utmärkt läge inom varuhuset Harrods på Knightsbridge.

Björn Frantzén kommenterar: ”Jag arbetade tidigt i England i min karriär och fick verkligen en känsla för, enligt min mening, en av de mest intressanta städerna i världen, så det känns rätt att komma tillbaka för att öppna i London. Under de senaste åren har det funnits flera projekt och möjligheter dyker upp i London, men inga har känts rätt förrän nu. Det är en ära att få öppna på Harrods som en av de mest berömda institutionerna i världen.

Ashley Saxton, chef för restauranger på Harrods, kommenterar ”På Harrods har vi utvecklat en imponerande portfölj av lokalt och internationellt hyllade kockar, och att välkomna Björn Frantzén – erkänd som en av världens största kockar – till Harrods är ett monumentalt nästa steg. Harrods är en kulinarisk destination som erbjuder något för varje kund, oavsett om det är en upplevelse i den historiska matsalen eller på en av våra exklusiva restaurangställen. För oss att nu ta med kreativiteten och den kulinariska innovationen hos Björn Frantzén till våra gäster är enormt spännande.

Mer information om partnerskapet kommer att meddelas under 2022.

Om Harrods
Harrods började som grossist och tehandlare i östra London och öppnade sina dörrar först 1834. Sedan dess har det vuxit till att bli världens mest kända varuhus, känt för sitt utbud av lyxvaror. Förutom exklusiva märken och otaliga avdelningar är ett av Harrods mest kända attribut dess service. Harrods fortsätter att vägledas av sin filosofi om “allt är möjligt”.

RELATERAD LÄSNING