Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Fristående spis med induktionshäll och inbyggd fläkt

Fristående spis med induktionshäll och inbyggd fläkt

av Livets Goda

Bertazzoni presenterade på Eurocucina 2022 en unik nyhet i premiumsegmentet, i form av en fristående spis med induktionshäll och integrerad fläkt.

Den nya spisen från Bertazzoni, som lanseras i Norden i slutet av tredje kvartalet i år, integrerar tre apparater i en – den höga prestandan hos 90 cm fristående spisarna i serien Professional med induktionshäll kombineras med en integrerad premiumfläkt.

Ett dedikerat vred kontrollerar fläkten och genom att ställa vredet i läget ”Automatic” justeras utsugningseffekten efter hur många zoner och hur mycket effekt som hällen använder. Den integrerade fläkten har nio effektlägen plus funktionen ”Boost”, för att garantera maximal effektivitet och perfekt sugresultat.

Det integrerade fläktgallret, tillverkat i svartmålad aluminium, inkluderar den ikoniska Bertazzoni mässingsmedaljen för en perfekt matchning med andra produkter från Bertazzoni. Lätt och ergonomiskt ger gallret enkel åtkomst till filtren som är placerade precis under, dels ett fettfilter som kan diskas regelbundet i diskmaskin, och dels ett kolfilter – med mycket lång hållbarhet – som är mycket effektivt mot lukt och rök, och återställs var tredje månad i ugnen. Det är också möjligt att ansluta ett plasmafilter (separat tillbehör) till produkten för absolut bästa rening av luften.

Det huvudsakliga, interna luftkanalsystemet är tillverkat av metall, för att utan problem motstå höga temperaturer nära ugnskaviteten. Och för att möta alla installationsbehov är två olika luftutloppssystem tillgängliga.

– Initialt kommer vår fristående spis med induktionshäll och inbyggd fläkt lanseras i färgerna Carbonio och rostfritt, och senare även i andra färger precis som hela serien Professional, säger Peter Ericsson, General Manager Bertazzoni Scandinavia.

Lansering:
Bertazzoni PROCH94I1ECAT (Carbonio) och PROCH94I1EXT (rostfritt) kommer vara tillgängliga i butik från och med slutet av tredje kvartalet 2022. Rekommenderade cirkapriser är ännu inte fastställda.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING