Hem Mat & Restaurang Friterad bläckfisk, chorizoolja, färskpotatis, amontillado & palo cortado

Friterad bläckfisk, chorizoolja, färskpotatis, amontillado & palo cortado

av Livets Goda

De första färskpotatisarna är ett faktum och vi är nog rätt många som längtat. De första nyanlända var som vanligt på samma nivå som svensk hummer kilopriset men nu när det gått ett par veckor så faller priserna och knölen blir lyxig vardagsmat. Potatisen spelar också en viktig roll i denna lättlagade och underbara tapasservering där två varianter av bläckfisk friteras och serveras med en ljuvligt aromatisk chorizoolja ovanpå lätt mosade färskpotatisar. Och eftersom vi inte kunde bestämma oss kring val av dryck så korkade vi upp två torra sherry!

Recept – 4 personer

Detta är en låst Premiumartikel.

Logga in som Premiummedlem för att fortsätta läsa eller teckna Premium här

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING