Hem Vinvärlden Fyra anledningar till att skaffa Premium

Fyra anledningar till att skaffa Premium

av Livets Goda

1. Specialutgåvor från Livets Goda och Whisky & Bourbon

Som Premiummedlem får du tillgång till alla specialutgåvor från oss, som exempelvis senaste specialen om Bourgogne 2017.

En överblick på alla nyutgivna specialtidningar finner ni här >> 

2. Receptbanken 

Som innehavare av ett Premiumkonto så får du tillgång till alla receptmatchningar som vi på Livets Goda skapat. Ett perfekt forum för att finna inspiration, komplett med provade och matchade drycker till.

Alla våra recept finner ni i receptbanken >> 

3. Vinoteket och alla nyheter

I Livets Godas Vinotek finner ni över 15.000 drycker som är provade och recenserade av Livets Goda. Dessutom finner ni de senaste nyheterna på Systembolaget under fliken “Nytt på Systembolaget“.

Med Premium är du alltid uppdaterade med de senaste nyheterna. Vinoteket finner ni här >> 

4. Löpande Premiumartiklar

På LivetsGoda.se så presenteras dagligen fokusartiklar som är låsta för er Premiummedlemmar. Oavsett om det handlar om djupgående artiklar om drycker, vinregioner, bryggerier, cigarrer eller producenter, så har du som Premiummedlem full tillgång till allt som vi på Livets Goda skapar.

Så skapar du ditt Premiumkonto
För att bli Premiummedlem så behöver du först registrera ett konto på livetsgoda.se, vilket du gör HÄR. När detta är gjort så går du in på din användarprofil där du smidigt uppgraderar ditt konto till Premium, antingen för en månad (49 kr) eller ett helår (299 kr). Betalningen över hemsidan är helt säker och SSL-certifierad och är inget som du behöver känna oro inför.

Välkommen som prenumerant!

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING