AKTUELLT
Könsroller i köket fortfarande en svår nöt att...
Ny utgåva av LG MAT #15 – Påsk
Waterford Cuvée Argot – ung whiskystjärna
Pizza bianca med stenbitsrom, Västerbottenost, citronzest & lök...
Sms lån – allt du behöver veta
Sotheby’s and Masseto to offer the very first...
Norges sjømatråd i nytt samarbete med Markus Aujalay
Lottenlund Estate lanserar två svenska vermouth
Måns Zelmerlöw till High Coast Whiskyfestival
Ökat intresse för dryckesauktioner när Systembolaget och Bukowskis...
Krögaren och vinnaren av Årets Kock 2012 Klas...
  • | SUPPORT |
  • | MINA SIDOR |
  • | Teckna Prenumeration |
  • | Vi är Livets Goda |
Livets Goda
  • Vin
  • Whisky
  • NYTT PÅ SYSTEMBOLAGET
  • Vinoteket
  • Recept
  • BUTIK & PREN
    • Livets Goda Premium
    • Teckna Prenumeration
    • Köp digitala lösnummer (pdf)
  • LOGGA IN
  • 0
Hem Mat & Restaurang Fyra inspirerande efterrätter

Fyra inspirerande efterrätter

av Livets Goda 2023-03-13
av Livets Goda 2023-03-13
171

På LivetsGoda.se finner man sedan länge Receptbanken, som består av en uppsjö inspirerande recept – alla framtagna av oss, med drycken i fokus. 

Du som är Premium eller PremiumPlus medlem har naturligtvis tillgång till alla dessa.

Amerikanska pannkakor med rom- och apelsinkaramelliserade fikon >>

Peach cobbler >>

Crème brulée spetsad med Monkey Shoulder >>

Skärgårdsriddare med vaniljglass och vallmo >>

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln
FacebookTwitterLinkedinEmail

RELATERAD LÄSNING

Ny utgåva av LG MAT #15 – Påsk

Pizza bianca med stenbitsrom, Västerbottenost, citronzest & lök...

Kräftstjärtstagliatelle, dill, citronzest, sockerärtor & klassisk vit Bordeaux

Bläckfisksallad, sjögräs & koriander på svart ris &...

Hoisinglaserad fläskfilé, kimchisvängda haricots, mustig five spice-buljong &...

Fyra inspirerande efterrätter

Irish Coffee & Crème brûlée med blåbär

Boulevardier – en negroni med attityd

Bläckfisksallad, sjögräs & koriander på svart ris &...

Högklassig Wachau-riesling, schnitzel enligt konstens alla regler &...

Förra artikeln
118 628 blivande studenter får Det gröna kuvertet – skall förbereda unga för arbetslivet
Nästa artikel
Världens äldsta nykomling på påskbordet

MAT&RESTAURANG

  • Cocktaildags – Calvados Special

  • Matchning där whisky möter Rökt makrill på tunnbröd

  • Tacos

  • Norges sjømatråd i nytt samarbete med Markus Aujalay

  • Krögaren och vinnaren av Årets Kock 2012 Klas Lindberg blir ny styrelsemedlem i Årets Kock AB

  • Bastard Burgers inleder samarbete med Sveriges största gamingprofiler

  • Eldkvarn gör sin enda och sista konsert den 26 juli 2023

  • Daniel Adams-Ray till Gröna Lund i juni

Vi är Livets Goda

Chefredaktör & VD
Anders Enquist

 

Redaktion
Niklas Jörgensen
Andreas Larsson
Åsa Johansson
Christoffer Enquist
Ulrika Ferlin
Anders Melldén
Erik Dahlström
Maja Berthas
Daniel Bruce
Jörgen Lindström Carlvik

 

Post & Leveransadress
Box 4152
131 04 Nacka
Vikdalsvägen 50, 131 51 Nacka
Telefon: 08-448 25 50
E-post: info@livetsgoda.se

GDPR och Integritet

För att läsa hela vår uppdaterad integritetspolicy kring den nya dataskyddsförordningen GDPR och hur vi hanterar dina uppgifter, klicka här.

Kundtjänst och Support

support@livetsgoda.se

Facebook Instagram

Prenumeration

Teckna prenumeration

Annonsering

Kontakta Christoffer Enquist: christoffer.enquist@livetsgoda.se

Innehåll

  • Vin
  • Whisky
  • NYTT PÅ SYSTEMBOLAGET
  • Vinoteket
  • Recept
  • BUTIK & PREN
    • Livets Goda Premium
    • Teckna Prenumeration
    • Köp digitala lösnummer (pdf)
  • LOGGA IN

© Livets Goda AB

Livets Goda
  • Vin
  • Whisky
  • NYTT PÅ SYSTEMBOLAGET
  • Vinoteket
  • Recept
  • BUTIK & PREN
    • Livets Goda Premium
    • Teckna Prenumeration
    • Köp digitala lösnummer (pdf)
  • LOGGA IN

LÄS OCKSÅx

Inspiration: Endivetacos med räkor, avokado, rostade betor...

Finalisterna klara till Årets viltkrog och viltkock

Salmalax, papaya, forellrom, brynt yuzusmör, friterad citronmeliss...

Shopping Cart

Close

Inga produkter i varukorgen.

Close