Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Gammal kärlek rostas alltid

Gammal kärlek rostas alltid

av Livets Goda

Vår allra största kaffe-kärlek fann vi i Costa Rica. Kaffe har alltid legat oss varmt om hjärtat, men det var när vi körde fel och hamnade på en kaffegård i Turrialba för 8 år sedan, som vår hobby gjorde ett rejält avtryck i våra liv. Vi hade aldrig tidigare upplevt ett så magiskt kaffe som då, helt färskrostat. Besöket hos Diego och Angela blev startskottet till att förändra våra liv i grunden. Vi blev kafferostare på heltid och Koppar blev Koppar.

Att årets Alla hjärtans-kaffe kommer från just Costa Rica känns således helrätt. Det finns inte mycket som slår en välsmakande kopp kärlek därifrån!

Imorgon rostar vi vårt favorit-ursprung till Amors ära den 14 februari. Krämigt gräddigt, fylligt och alldeles underbart faller det garanterat din käresta i smaken. Lägg med din kärleksförklaring. Den åker med dold för alla andra än för mottagaren. Ungefär som ett gammaldags kärleksbrev. När du lagt din beställning, så väntar du bara på kärlek tillbaka.
/Från hela Koppar-teamet i Tyresö

ALLA HJÄRTANS KAFFE

Denna värmande kärleksförklaring hämtar Koppar från en av världens mest kända kaffergioner, Tarrazú i Costa Rica. Odlad på hög höjd, med perfekta förutsättningar, såsom jordmån, temperatur och fuktighet för kaffebuskarna. Plockad och omhändertagen med massor av kärlek av bönder som är omåttligt stolta över sina kaffebönor, så tindrar kaffekoppen av de klassiska costaricanska smakattributen.

Kaffet rostas imorgon den 7:e februari, så passa på att beställa innan Alla hjärtans dag är förbi:
Pris: Endast 119 kr med gratis frakt

Beställ och läs mer här >>

Du vet väl att om du har en pågående prenumeration hos Koppar så får du 10% rabatt på denna gåva. Ange bara din mail-adress i kassan!

RELATERAD LÄSNING