Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Garant lanserar nytt reklamkoncept och inleder samarbete med Siri Barje

Garant lanserar nytt reklamkoncept och inleder samarbete med Siri Barje

av Christoffer Enquist

I en tid där människor ser över sina matkostnader lanserar Garant ett nytt reklamkoncept som uppmanar till att inte tänka mer än nödvändigt på maten. Garants varor är grundligt och garanterat genomtänkta innan de hamnar på hyllan, och ett garanterat bra val som låter kunder äta bra enligt konstens alla regler. Budskapet i reklamkonceptet genomsyrar samarbetet med Siri Barje, som under 2023 kommer att guida kunderna rätt i matdjungeln. Detta är första gången Garant jobbar med en ambassadör under en längre tid. 

Foto: Jakob Andersson, J:SON Agency

Siri Barje har handlat Garant sedan varumärket lanserades 2009. En av hennes favoritprodukter är den ekologiska olivoljan. Förutom att bjuda på en mängd välsmakande och prisvärda recept och tips i både Siris och i Garants kanaler, kommer hon även att besöka några av Garants producenter.

Samarbetet med Siri Barje inleds vecka 7 i samband med att reklamkampanjen rullas ut på utomhustavlor, i tunnelbanan och digitala kanaler.

‘’Vi är så glada att få jobba tillsammans med Siri under ett helt år. För oss var det viktigt att hitta en matprofil som delar samma värderingar som oss och som kan representera Garant på ett genuint sätt. Siri har länge gillat Garant och vi gillat henne så valet var ganska enkelt. Med ambassadörskapet hoppas vi kunna göra maten i vardagen lite enklare och lite roligare’’, säger Emma Töpel Hanson, chef marknadskommunikation EMV, Dagab Axfood.

”Jag är så otroligt stolt och glad att jag är Garants ambassadör för 2023. 2006 öppnade Willys en butik nära mitt barndomshem och jag och min familj är alltid där och handlar. År 2009 kom det ett nytt märke hos Willys som jag gillade. Det var prisvärt, roliga produkter, fanns mycket ekologiskt och alla grejerna var väldigt goda. Och det var just Garant! Jag har handlat deras produkter sedan de lanserades och jag har aldrig slutat. Det jag gillar är att det är lätt att handla Garant för att man slipper tänka, vilket gör valet vid hyllan så mycket enklare. Jag och Garant kommer bjuda på massor av inspiration tillsammans och jag ser så mycket framemot det!”, berättar Siri Barje.

RELATERAD LÄSNING