Hem NyheterNyhet WB General Sweet Rum: nytt premiumsnus i limiterad upplaga

General Sweet Rum: nytt premiumsnus i limiterad upplaga

av Livets Goda

Nu lanserar Swedish Match en ny smaksättning av klassikern General. General Sweet Rum är ett exklusivt portionssnus med smak av fatlagrad rom – en special blend för den medvetna njutaren som vill ha det lilla extra. Premiumkänslan förstärks av lyxiga svarta påsar och en elegant stjärnläggning. Varje dosa levereras dessutom i en stilren presentförpackning.

Upplagan blir starkt begränsad för att driva intresse och ytterligare addera en känsla av lyx och exklusivitet.

– Rom och snus är en smakkombination som har efterfrågats av konsumenterna, så vi hoppas förstås att det här blir en produkt som blir omtyckt och skapar engagemang hos målgruppen. Dessutom känns den helt rätt i säsong nu när vi går mot höst och vinter, förklarar Sophia Bailey, Brand Manager på Swedish Match.

General Sweet Rum har en ljus tobakskaraktär med smak av fatlagrad rom, brunt socker och aningen pomerans.

Formatet är vit portion: en stor prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll. Det gör att prillan får en låg rinnighet samtidigt som smaken räcker länge.

General Sweet Rum finns att köpa fr o m den 19 oktober exklusivt på swedishmatch.se och i Swedish Match butiker. Vecka 44 följer lansering hos utvalda handlare. En förpackning General Sweet Rum har ett rekommenderat pris på 149 kronor.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING