Gentleman's Collection Shiraz – åter på Australienhyllan

Livets Goda 17 May, 2018
Vin Sedan lanseringen i december har Gentleman’s Collection Shiraz snabbt blivit ett populärt val och under våren har shirazvinet från Australien sålt slut på flera håll.

Gentleman’s Collection Shiraz ingår i en serie som är framtagen med inspiration från Lindeman’s grundare Dr. Henry Lindeman som levde under en tid då en typisk gentleman var det självklara idealet, en tid då vardagsmiddagarna hade formella klädkoder och Lindeman’s viner transporterades med häst och vagn.

Sedan grundandet av Lindeman’s vinhus har fokus varit att skapa viner av kvalitet som passar för såväl de vardagliga stunderna i livet som mer festliga tillfällen. 1843 grundade Dr. Henry Lindeman vineriet i Hunter Valley med visionen att civilisera Australiens kolonisamhälle genom att införa det ”sofistikerade” vindrickandet som ett alternativ till starksprit.Gentleman’s Collection skapas enligt samma vinmakarfilosofi med kvalitet och smak i centrum. Lindeman’s vilar på en mer än 170 år lång vinmakartradition och skapar viner värdiga en sann gentleman, då som nu.

Varje flaska pryds av ansiktet av Lindeman’s grundare Dr. Henry Lindeman samt ett gott råd för gentlemannamässigt beteende. På Gentleman’s Collection Shiraz kan man utläsa Regel nr. 9 “Others first: A gentleman is finely tuned to the needs of others. He does not just open doors and hold umbrellas; he does everything in his power to make sure all of his guests and companions are as comfortable as he. The fairer ones, he’ll concede, should be slightly more comfortable than he”.

Gentleman’s Collection Shiraz 2017 – ny årgång!
Artikelnr: 6831-01 | Pris: 69 kr | Alkohol: 14,5% | Sockerhalt: 3,4 g./liter |

 

Följ gärna Livets Goda och Whisky & Bourbon på instagram: @livetsgoda_magazine
 

Möt Christian Due-Boje - Hockeyhjärtat med säljfokus

Övrigt Han är inne på sin 31:e säsong för Djurgårdens IF,…
23 Jan, 2019

Rhône & Loire - Ny Naturvinslåda i Winefinders butik

Vin - Rhône och Loire är temat i vår nya Naturvinslåda…
23 Jan, 2019

McDonald’s lanserar burgare med Hot Sriracha

Mat och Restaurang Från och med idag serverar McDonald’s en nyhet för alla…
23 Jan, 2019

Livets Goda Premium - Vad som ingår

Vin Älskar du vin, whisky, öl och drycker av alla dess…
3 Jan, 2019

Studenter skapar app för sensorik

Mat och Restaurang Två studenter vid Örebro universitet ska under våren ta fram…
23 Jan, 2019

Kronfågels Minutfamilj växer – med Minutstrimlor av lårfilé

Mat och Restaurang Kronfågel Minutfilé, en utbankad kycklingfilé, har blivit en stor succé.…
23 Jan, 2019

Restaurangkedjan Harrys skänker 272 000 kr för att hjälpa till att förebygga sexuellt våld mot barn

Övrigt Under perioden 23 november till 31 december 2018 gick 20…
23 Jan, 2019

Margarin överlägsen vinnare av Årets matbluff

Mat och Restaurang Lättas palmoljebluff fick över hälften av rösterna, som dessutom var…
23 Jan, 2019

Just Brunch lanseras på The Strand

Mat och Restaurang På Blasieholmen i Stockholm finner man det mytomspunna hotellet Radisson…
22 Jan, 2019

Teeling Whiskey lanserar unik 12-årig Amarone Cask på Systembolaget den 28:e februari

Whisky och Bourbon Dublinbaserade craft-märket Teeling Whiskey skapar regelbundet unika och innovativa fatlagrade…
22 Jan, 2019

HammerFall lanserar vodka

Whisky och Bourbon Om du ska göra någonting – gör det ordentligt. Det…
22 Jan, 2019

Surdegsfavorit från Leksands Knäckebröd i ny form

Mat och Restaurang En ny trekant från Leksands knäckebröd tar plats i brödhyllan…
22 Jan, 2019

SMAD bjuder in till provning 199 - PNA med Folke Andersson

Whisky och Bourbon Våren 1998 så lanserades den första whiskyn i en serie…
22 Jan, 2019

Nu släpps en Tommasi-klassiker från Valpolicella

Vin Familjen Tommasi har varit sin hemtrakt trogen i snart 120…
22 Jan, 2019

Nyheter från Nespresso: Limited Edition Café Istanbul & Caffè Venezia

Mat och Restaurang Nespresso lanserar nu två limiterade kaffesorter, Café Istanbul och Caffè…
22 Jan, 2019

Ny studie: Endast var tredje svensk äter rekommenderad mängd sjömat

Mat och Restaurang En ny studie från Norges Sjömatråd visar att vår konsumtion…
22 Jan, 2019

Nu beskär Kiviks Musteri 105000 äppelträd för hand

Whisky och Bourbon På Kiviks Musteri har man nu inlett beskärningen av sina…
22 Jan, 2019

Skånska mat- och dryckesevenemang ska nå internationell världsklass

Mat och Restaurang Tourism in Skåne bjuder nu in till The Gastrolution of…
21 Jan, 2019

Tågsemestermöte leder till nyrekrytering av hållbarhetskonsult till U&We

Vin Lagom till att vi går in i det nya året…
21 Jan, 2019

Nyhet från OLW - Chili Bea

Mat och Restaurang I drygt 60 år har svenskarna haft en kärlekshistoria med…
21 Jan, 2019
Artikelarkivet