Glutenfritt veganskt - Årstidernas nya satsning

Livets Goda 9 Jan, 2019
Mat och Restaurang Årstiderna har länge försett tusentals hushåll i Sverige med 100% ekologiska och inspirerande matkassar med genomtänkta råvaror och recept. Som ett nytt steg i företagets gröna strategi lanseras nu en helt ny produkt för personer som vill äta helt veganskt men även undviker gluten. Eftersom matkassen är helt vegansk passar den även den som har andra matrestriktioner, som exempelvis laktosintolerans eller ägg-allergi.

Årstiderna lanserar Glutenfria Vegankassen, som är helt fri från gluten och animalier.

Glutenfria Vegankassen är en unik produkt som innehåller glutenfria och veganska rätter fyllda av smak, variation och grön matglädje. I den här matkassen ligger fokus på smak och klimatvänlighet. Till skillnad från många alternativ som redan finns på marknaden är matkassen från början utformad för att vara just glutenfri och är uppbyggd kring säsongens allra bästa grönsaker.

Årstiderna, som sedan tidigare slopat allt rött kött från sitt sortiment, har valt att satsa fullt ut på sina veganska och vegetariska produkter. Enligt marknadschef Rachel Seow Sosa är det gröna en fana som Årstiderna gärna vill fortsätta hålla högt:

- Vi har sett ett ökat intresse för våra veganska produkter och upplever en hög efterfrågan på fler varianter på det veganska spåret. Det känns jättekul att kunna erbjuda en glutenfri och vegansk matkasse, framförallt eftersom det varit en av våra mest önskade produkter någonsin, berättar Rachel Seow Sosa.

Glutenfria Vegankassen går att beställa med middagar för 1 och 2 personer i 4 dagar redan nu och har första leverans den 27 januari.

Du vet väl att Livets Goda och Whisky & Bourbon finns på Instagram? Följ oss gärna på @livetsgoda_magazine


Möt Christian Due-Boje - Hockeyhjärtat med säljfokus

Övrigt Han är inne på sin 31:e säsong för Djurgårdens IF,…
23 Jan, 2019

Rhône & Loire - Ny Naturvinslåda i Winefinders butik

Vin - Rhône och Loire är temat i vår nya Naturvinslåda…
23 Jan, 2019

McDonald’s lanserar burgare med Hot Sriracha

Mat och Restaurang Från och med idag serverar McDonald’s en nyhet för alla…
23 Jan, 2019

Livets Goda Premium - Vad som ingår

Vin Älskar du vin, whisky, öl och drycker av alla dess…
3 Jan, 2019

Studenter skapar app för sensorik

Mat och Restaurang Två studenter vid Örebro universitet ska under våren ta fram…
23 Jan, 2019

Kronfågels Minutfamilj växer – med Minutstrimlor av lårfilé

Mat och Restaurang Kronfågel Minutfilé, en utbankad kycklingfilé, har blivit en stor succé.…
23 Jan, 2019

Restaurangkedjan Harrys skänker 272 000 kr för att hjälpa till att förebygga sexuellt våld mot barn

Övrigt Under perioden 23 november till 31 december 2018 gick 20…
23 Jan, 2019

Margarin överlägsen vinnare av Årets matbluff

Mat och Restaurang Lättas palmoljebluff fick över hälften av rösterna, som dessutom var…
23 Jan, 2019

Just Brunch lanseras på The Strand

Mat och Restaurang På Blasieholmen i Stockholm finner man det mytomspunna hotellet Radisson…
22 Jan, 2019

Teeling Whiskey lanserar unik 12-årig Amarone Cask på Systembolaget den 28:e februari

Whisky och Bourbon Dublinbaserade craft-märket Teeling Whiskey skapar regelbundet unika och innovativa fatlagrade…
22 Jan, 2019

HammerFall lanserar vodka

Whisky och Bourbon Om du ska göra någonting – gör det ordentligt. Det…
22 Jan, 2019

Surdegsfavorit från Leksands Knäckebröd i ny form

Mat och Restaurang En ny trekant från Leksands knäckebröd tar plats i brödhyllan…
22 Jan, 2019

SMAD bjuder in till provning 199 - PNA med Folke Andersson

Whisky och Bourbon Våren 1998 så lanserades den första whiskyn i en serie…
22 Jan, 2019

Nu släpps en Tommasi-klassiker från Valpolicella

Vin Familjen Tommasi har varit sin hemtrakt trogen i snart 120…
22 Jan, 2019

Nyheter från Nespresso: Limited Edition Café Istanbul & Caffè Venezia

Mat och Restaurang Nespresso lanserar nu två limiterade kaffesorter, Café Istanbul och Caffè…
22 Jan, 2019

Ny studie: Endast var tredje svensk äter rekommenderad mängd sjömat

Mat och Restaurang En ny studie från Norges Sjömatråd visar att vår konsumtion…
22 Jan, 2019

Nu beskär Kiviks Musteri 105000 äppelträd för hand

Whisky och Bourbon På Kiviks Musteri har man nu inlett beskärningen av sina…
22 Jan, 2019

Skånska mat- och dryckesevenemang ska nå internationell världsklass

Mat och Restaurang Tourism in Skåne bjuder nu in till The Gastrolution of…
21 Jan, 2019

Tågsemestermöte leder till nyrekrytering av hållbarhetskonsult till U&We

Vin Lagom till att vi går in i det nya året…
21 Jan, 2019

Nyhet från OLW - Chili Bea

Mat och Restaurang I drygt 60 år har svenskarna haft en kärlekshistoria med…
21 Jan, 2019
Artikelarkivet