Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang God Morgon® lanserar Fruit Crush

God Morgon® lanserar Fruit Crush

av Livets Goda

Nu utökar God Morgon® sitt populära sortiment med nya spännande produkter. God Morgon® Fruit Crush är en fruktdryck med 70 procent frukt och utan tillsatt socker som lanseras i två goda smaker: Apelsin & Mango och Äpple & Rabarber. 

God Morgon® Fruit Crush består av noga utvalda frukter och bär. Välj mellan en fräsch tropisk smak med mango och apelsin, eller smaken av äpple och rabarber. Fruktdryckerna passar både till frukost och som en fruktig, härlig törstsläckare under dagen.

– Vår nya serie Fruit Crush är en ny typ av fruktdryck med noggrant utvalda ingredienser som vi är övertygade om kommer bli omedelbara favoriter hos alla som söker en uppfriskande törstsläckare i vardagen. Dryckerna är goda som de är, men blir extra fräscha om du tillsätter krossad is. De passar även perfekt som bas för läskande och smakrika mocktails, säger Josefin Nordmark, Brand Manager God Morgon®.

God Morgon® Fruit Crush Apelsin & Mango 1L är en tropisk smakexplosion av söt mango och uppfriskande apelsin med en bas av äpple. En törstsläckande fruktdryck med noga utvalda frukter som varsamt pressats för en härlig smak. Innehåller 70 procent frukt och inget tillsatt socker.

God Morgon® Fruit Crush Äpple & Rabarber 1L ger en fräsch smak av nordisk sommar med syrlig rabarber och söta äpplen. En balanserad och uppfriskande smakupplevelse, pressad av noggrant utvalda råvaror. Innehåller 70 procent frukt och inget tillsatt socker.

Pris och tillgänglighet
God Morgon® Fruit Crush Apelsin & Mango, God Morgon® Fruit Crush Äpple & Rabarber lanseras v.36 2023 hos Ica och Coop. Cirkapris: 20-24 kr för 1L.

RELATERAD LÄSNING