Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang God Morgon® lanserar nyhet för finsmakaren

God Morgon® lanserar nyhet för finsmakaren

av Livets Goda

Nu adderar God Morgon® en spännande nyhet till sitt Selected Blends-sortiment i form av en ny Limited Edition-smak: Selected Blend Strawberry Guava. Samtidigt blir förra årets Limited Edition-succé, Selected Blend Mango Raspberry, nu en del av ordinarie sortiment.

God Morgon® Selected Blends består av noga utvalda smakkombinationer av kvalitet. Nu utökas sortimentet med en ny smak på tillfälligt besök – Selected Blend Strawberry Guava.

– Vi är glada att välkomna en exotisk nyhet till vårt Selected Blends-sortiment i juicehyllan. Limited Edition-juicerna från God Morgon® är ett uppskattat och populärt segment som ger konsumenterna möjlighet att prova på och njuta av nya spännande smakblandningar, säger Ida Kjelledal, Brand Manager God Morgon®.

Uppskattad favorit får stanna
Samtidigt låter God Morgon® den tidigare Limited Edition-favoriten Selected Blend Mango Raspberry bli en del av det ordinarie juicesortimentet.

– Det är jätteroligt att konsumenter hör av sig till oss med en önskan om att limiterade juicer ska bli kvar i det ordinarie sortimentet. Efter stark efterfrågan blir nu God Morgon® Selected Mango Raspberry, med smak av söta hallon, fruktig mango och syrligt äpple, en del av det ordinarie sortimentet, säger Ida Kjelledal.

Pris och tillgänglighet
God Morgon® Selected Strawberry Guava lanseras v.7 2024 hos Ica, Coop och City Gross. Cirkapris: 28-32 SEK för 1L.

God Morgon® Selected Mango & Raspberry finns redan tillgänglig i detaljhandeln.
Cirkapris: 28-32 SEK för 1L.

 

RELATERAD LÄSNING