Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang GØL lanserar nya snacks – två meter långt salamisnöre

GØL lanserar nya snacks – två meter långt salamisnöre

av Livets Goda

Nu lanserar Danish Crown Foods Sweden nya snacks i ett unikt format från varumärket GØL – ett två meter långt salamisnöre. Från och med vecka 36 kommer flera av Sveriges matvarukedjor att erbjuda salamin i tre smaker.
– Vi försöker att ständigt förnya oss. Nu är vi glada över att erbjuda ett salami snacks av högsta kvalitet i ett nytt spännande format, säger Cecilia Bülow, Brand Manager, Danish Crown Foods Sweden.

Under de senaste åren har GØL lanserat flera delbara snacks. Nu fortsätter marknadsledande GØL med ett helt nytt format – Snack strings. Snack strings är ett två meter långt salamisnöre. Salamin passar perfekt som snacks före middagen, på tapasbrickan eller under utflykten. Från och med vecka 36 kommer salami snackset att erbjudas i smakerna Classic, Beef och Spicy.

– Vi vill erbjuda något för alla, hela familjen ska kunna dela på våra snacks. Många barn är väldigt förtjusta i våra salami snacks och det är viktigt att ha något som passar hela familjen – gärna i ett nytänkande format, säger Cecilia Bülow.

GØL har lanserat salami snacks på den svenska marknaden sedan 2015 och har snabbt blivit en favorit hos många – både på grund av produkternas höga kvalitet och för innovativa format som exempelvis salami chips. Idag är varumärket marknadsledande inom kategorierna volym och värde för salami snacks enligt analysföretaget AC Nielsen (avser perioden v 12-24 2021).

GØLs senaste salami snacks säljs på Willys, Hemköp och City Gross från vecka 36 med ett rekommenderat pris om 19,90–21,90 kr.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING