Hem NyheterNyhet WB Gordon’s 0.0% lanserar Staycation Squad – limiterad klädkollektion som hyllar Stockholmskulturen

Gordon’s 0.0% lanserar Staycation Squad – limiterad klädkollektion som hyllar Stockholmskulturen

av Livets Goda

Gordon’s 0.0% lanserar Staycation Squad, ett initiativ för att fira lokal kultur bestående av ett kollektiv med personer som bidrar till en mer levande stad. Syftet med Staycation Squad är att personer som själva bidrar som kulturförbättrare delar med sig av sina hemliga Stockholmspärlor med målet att uppmuntra fler att upptäcka sin stad. I samband med lanseringen släpps även en limiterad designkollektion med syfte att hylla lokal Stockholmskultur. Kollektionen är illustrerad av illustratören och DJ:s Leo Lyxx och producerad av Every Night Studios på Kungsholmen. Försäljningen sker via No Cricket från och med fredagen den 30 september.

Efter drygt två år av pandemi, vilket bland annat inneburit hemmaarbete, stängda restauranger och barer och mindre resande, väljer fortfarande många att inte resa utomlands och istället stanna hemma och njuta av Sverige. Det handlar inte bara om kaos på flygplatser, väntetid på pass och klimatförändringar. Att stanna hemma innebär också möjligheten att njuta av sin egen hemstad och kulturen den erbjuder på ett nytt, mer avslappnat sätt. Staycation och att semestra i sitt eget hemland, eller stad, har inte undkommit någon de senaste åren och fortsätter bara att växa, även efter pandemin. I våras lanserade Gordon’s, ett av världens mest populära ginvarumärken, en helt alkoholfri gin, Gordon’s 0.0% för de som vill kunna njuta av ginsmaken eller en klassisk gin & tonic, utan att behöva dricka alkohol. I samband med lanseringen av den nya alkoholfria produkten vill nu Gordon’s även uppmuntra fler att upptäcka sin lokala kultur och att göra upplevelser tillsammans med vänner och familj, inspirerat av Stockholms egna Staycation Squad.

Det är intressant att se hur kulturen verkligen fortsatt att växa under pandemin och att i många städer, Stockholm inkluderat, så har det fullkomligt exploderat av nya platser att uppleva kultur, restauranger, barer och nya festivaler har avlöst varandra denna sommar. Det här vill vi på Gordon’s välkomna och uppmuntra genom lanseringen av Staycation Squad, där vi hyllar allt från DJs, till arrangörer och podcast:are med en limiterad designkollektion som hyllar den lokala Stockholmskulturen, säger Janina Jahns, Senior Culture & Entertainment Manager på Diageo.

För att uppmuntra fler människor att uppleva sin lokala kultur, samt till en känsla av gemenskap, släpper Gordon’s en limiterad klädkollektion som hyllar Stockholmskulturen. Kollektionen består av en t-shirt, en crew neck och en tote bag. Designen och illustrationerna är framtagna av illustratören och Stockholmsikonen Leo Lyxx, och produceras av den lokala tryckeripartnern Every Night Studio i Stockholm. Den limiterade kollektionen kommer endast finnas tillgängliga hos No Cricket på Kungsholmen i deras webbshop.

Sweatshirt: 600 kr T-shirt: 300 kr Tote bag: 150 kr

Länk till webbshop: http://nocricketstockholm.com/gordons/

RELATERAD LÄSNING