Hem NyheterNyhet WB Gordon’s lanserar en alkoholfri Gin – Gordon’s Alcohol Free 0,0%

Gordon’s lanserar en alkoholfri Gin – Gordon’s Alcohol Free 0,0%

av Livets Goda

Gordon’s, ett av världens mest populära ginvarumärken, lanserar sitt nya alkoholfria alternativ, Gordon’s Alcohol  Free. Gordon’s Alcohol Free finns nu tillgänglig på Systembolaget, nr 1998, för 179 SEK.

Nya Gordon’s Alcohol Free tillverkas med endast de destillerade växterna, precis som Gordon’s London Dry Gin, och ger den enbärsledda karaktären som förväntas av Gordon’s. Detta gör Gordon’s Alcohol Free till ett bra alkoholfritt alternativ.

Charlotte Gibbon, Marketing Head of Gordon’s säger, “På Gordon’s är vi fast beslutna att erbjuda valmöjligheter för olika tillfällen och vi tror inte att folk ska behöva gå miste om smaken eller upplevelsen när de väljer en alkoholfri dryck. Gordon’s Alcohol Free har skapats för att säkerställa att konsumenter fortfarande kan njuta av den läckra smaken av Gordon’s, även om de väljer att inte dricka alkohol.”

Anita Robinson, Marketing Director DIAGEO säger, “Vårt expertinnovationsteam på Gordon’s har kombinerat våra år av expertis och historisk kunskap om gindestillering för att skapa en trovärdig alkoholfri upplevelse. Gordon’s Alcohol Free skapas genom att destillera samma växter som används i Gordon’s London Dry Gin. Dessa växter sänks ner individuellt i vatten, värms upp och destilleras sedan innan de blandas på ett sakkunnigt sätt för att fånga essensen av Gordon’s i ett utsökt alkoholfritt alternativ. Denna unika destillationsprocess är en noga bevarad hemlighet, känd endast för en handfull människor, och vi är otroligt stolta över att kunna erbjuda gindrickare den smak av enbär som de förväntar sig från Gordon’s när de väljer att inte dricka alkohol.”

Gordon’s Alcohol Free avnjuts bäst som en klassisk Gin & Tonic.
Häll 50cl Gordon’s Alcohol Free över is, fyll sedan på med 150ml tonic och toppa med en limeklyfta.

Gordon’s Alcohol Free finns nu tillgänglig på Systembolaget för 179 SEK. Gordon’s Alcohol Free har en alkoholhalt på 0,0% och kommer i en flaska på 700ml.

RELATERAD LÄSNING