Hem NyheterNyhet WB Gotlands Bryggeri lanserar spel på ölunderlägg

Gotlands Bryggeri lanserar spel på ölunderlägg

av Livets Goda

I århundraden har olika typer av sällskapsspel fungerat som sysselsättning för människor som vill ses och umgås. Det har Gotlands Bryggeri tagit fasta på med nya lanseringen Bulldog Coaster Games Easy Rider. Samtliga spel i lådan är tryckta på ölunderlägg, vilket gör dem både enkla att använda och miljömässigt hållbara i och med att de kan återanvändas igen efter varje spelkväll.

– Vi vet ju att folk längtar efter att ses och umgås över en öl och det känns fantastiskt att kunna erbjuda ett, vad jag vet, helt unikt spel-set som både kittlar din tävlingsnerv och får dig och dina nära och kära att umgås på ett enkelt och otvunget sätt – oavsett om det är hemma eller på krogen, säger Tobias Leander, produktchef på Gotlands Bryggeri.

I Bulldog Coaster Games Easy Rider ingår spelen Deserted Island Bulldog (Solitaire), Double-Single Bulldog (3-i-rad), White Water Bulldog Battles (Sänka skepp), Southern Foxy Bulldog (Rävspelet) och Easy Rider Bulldogs Eye (Dart).

I spelboxen finns fem coasters av varje spel och samtliga kommer med förtryckta spelplaner och spelregler. Inga papper eller pennor behövs, utan spelen fungerar perfekt med ett par jordnötter som spelpjäser. Bara att plocka upp och börja spela.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING