Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Gourmander – vårens nyheter är här

Gourmander – vårens nyheter är här

av Livets Goda

Vad händer i vår hos Sundqvist – Jo, de fortsätter att fördjupa sig inom vinets värld, denna gång genom doftnoter och aromer från Pulltex. Och så sabrerar de champagne och kryddar matglädjen med två nya serier salt- och pepparkvarnar från Zassenhaus. Men inte nog med det! Låt dig även inspireras av nya knivar från Global. Tillsammans skapar vårens nyheter matlagningsglädje av högsta kvalitet.

TVÅ NYA FAVORITER FRÅN GLOBAL

En riktig slitvarg i köket – det är GF-98. Med dess grova blad och robusta design klarar den det allra tuffaste arbetet i köket. Och som sällskap in i våren kommer även den betydligt nättare kniven GS-92, som är en olivslipad kockkniv – en garanterad favorit till vårprimörerna.

LÄS MER>

 

VARDAGSKRYDDARE FRÅN ZASSENHAUS

Som traditionen bjuder döps alltid Zassenhaus serier efter tyska städer. Denna gång är det dags för Hannover och Kiel att göra entré. Vilken blir din favorit att krydda vardagen med?

LÄS MER>

 

TRÄNA DOFTSINNET SOM EN SOMMELIER

Det doftas, snurras och dricks med fokus som aldrig förr. Men det är inte alltid lätt att sätta ord på alla dofter som uppenbarar sig. Med Pulltaps nya doftset i fyra varianter så har du chansen att få en lika tränad näsa som sommeliererna.

LÄS MER>

SABRERA MERA!

Få saker signalerar festligheter som en snygg sabrering! Pulltex lanserar nu två vackra champagnesablar som garanterat kommer imponera på festdeltagarna.

LÄS MER>

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING