Hem Musik Grammisnominerade Felicia Takman på sommarturné

Grammisnominerade Felicia Takman på sommarturné

av Livets Goda

I början av maj kom “Ta mig då”, första låten från den kommande EP:n “Vad är det för fel på Felicia” som släpps i mitten av augusti. Innan det blir det ytterligare två singlar och en efterlängtad sommarturné med stopp på både Gröna Lund och Festival Of The Midnight Sun.

Grammisnominerade Felicia Takman.

Felicia Takmans framfart i den svenska popvärlden har varit svår att missa. Hon har nominerades till både P3 Guld och en Grammis för ”Årets Nykomling” för hennes hyllade debutalbum ”Alla gör slut”. Albumet rankades av Jan Gradvall som ett av de absolut bästa bästa albumen på svenska under 2021. Gradvall skrev också att Felicia ”kliver med detta album fram som en av Sveriges bästa popartister”.

Felicia Takman skriver personlig pop på svenska och texterna är en stor del av hennes artisteri. De präglas av efterfestromantik med lekfulla iakttagelser där hon tonsätter det som annars hade passerat som vardagliga bagateller. Hon har samarbetat med bland andra Junior Brielle, Calle Ask, Adéle Cechal, Mattias Jonsson, Emil Berg, Timo Krantz och Anton Engdahl.

Felicia Takman sommaren 2023

9/6 Borlänge, Studenten på Galaxen
1/7 Tyringe, Torsjö Live
15/8 Umeå, Rex Bar & Grill
25/8 Stockholm, Gröna Lund
26/8 Lidköping, Nya stadens torg
2/9 Linköping, Festival Of The Midnight Sun

EP:n “Vad är det för fel på Felicia” släpps i mitten av augusti och under sommaren kommer ett flertal singlar.

RELATERAD LÄSNING