Grand Hôtel förgyller Verandan med säsongsbetonade temaveckor

av Livets Goda

Under hela året hyllar Grand Hôtel årstiderna och högtidernas växlingar med temaveckor på Verandan. Här kan gästerna under årets resterande månader bland annat avnjuta en skaldjursbuffé, julbord och en påkostad nyårssupé. 

Den trevliga och ljusa Verandan har i över 100 år varit en naturlig mötesplats för såväl stockholmare som besökande turister. Här kan gästerna avnjuta en välsmakande lunch eller middag med utsikt över både vattnet och Stockholms slott. Just nu serveras det välkomponerade och klassiska smörgåsbordet men som under temaveckorna tar en paus.

Hösten firas in med skaldjursveckor den 14 september – 8 oktober då en fantastisk skaldjursbuffé dukas upp på Verandan. Under årets sista halva serveras även den klassiska Mårten Gås samt det uppskattade och traditionella julbordet. Avslutningsvis serveras naturligtvis en storslagen Nyårssupé för att fira in det nya året på bästa sätt.

– Under hösten när skaldjuren är som bäst så dukar vi upp en storslagen och välkomponerad buffé och i slutet av november är det premiär för vårt fantastiska julbord. Vi är glada över att kunna erbjuda våra gäster minnesvärda smakupplevelser på Verandan, säger Karl Persson, Food & Beverage Manager Grand Hôtel.

Temaveckor – kalendarium:
Skaldjursbuffé:
14 september – 8 oktober
Måndag-fredag: kl. 18:00-22:00
Lördag – söndag: kl. 12:30-16:00/18:00-22:00

Mårten Gås:
10–13 november

Tryffeldagar:
19–23 november

Julbord:
24 november: kl.18:00
25 november – 23 december: kl.12:00/15:30/19:30
Julafton och juldagen: kl. 12:00/15:30/19:30
Annandag jul: Kl.13:00 och 18:00

Smörgåsbord:
27–30 december: kl.12:30 och 18:00
Nyårsafton: kl.12:30

Nyårssupé:
Nyårsafton: från kl.19:00 serveras en nyårsmeny